Libnet.ro
UNICEF

18:00

UPDATE Carnagiu pe o sosea din Arad. Doua persoane au murit, patru sunt inconstiente si doua stabile

Adevărul Adevărul,
UPDATE Carnagiu pe o sosea din Arad. Doua persoane au murit, patru sunt inconstiente si doua stabile

Un accident de circulatie a avut loc luni seara, pe drumul ce leaga localitatile aradene Ineu si Sicula. Nu mai putin de sapte persoane au vost victime ale accidentului. continuă pe Adevărul

Carnagiu pe o sosea din Arad. Doua persoane au murit, trei sunt inconstiente si doua stabile

Un accident de circulatie a avut loc luni seara, pe drumul ce leaga localitatile aradene Ineu si Sicula. Nu mai putin de sapte persoane au vost victime ale accidentului.

Noapte insangerata, inainte de Craciun, pe soselele din Romania. O fata de 18 ani si alte doua persoane au murit. Peste 20 de oameni sunt raniti

O serie de accidente grave s-au produs, in noaptea de joi spre vineri, pe drumurile publice din Romania.

Accident cumplit pe DN1: Doua persoane au decedat si alte trei sunt ranite grav (VIDEO)

Un grav accident de circulatie a avut loc pe DN1 in judetul Brasov in apropiere de municipiul Codlea. Doua persoane, tata si fiu, au decedat in urma evenimentului, iar alte trei sunt ranite. Una.

UPDATE. Autorul atentatului din Berlin a fost lichidat, la Milano. Autoritatile germane confirma ca barbatul ucis este tunisianul Anis Amri. inainte sa fie impuscat, el a strigat Allah Akhbar! |FOTO

Principalul suspect in cazul atacului de la targul de Craciun din Berlin, soldat cu moartea a 12 persoane si ranirea a peste 48, ar fi fost lichidat in Milano, potrivit unor surse din domeniul securitatii.

Trafic rutier intrerupt in Harghita, pe DN13B, in urma unui accident. Doua persoane au fost ranite

Traficul rutier este intrerupt in Harghita, pe DN13B, la iesirea din Joseni catre Gheorgheni, din cauza unui accident in care au fost implicate trei autoturisme si un autotren, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Doua persoane decedate si mai multi raniti pe DN 6. S-a activat Planul Rosu de Interventie in Mehedinti

Autoritatile din Mehedinti au activat vineri dimineata, la ora 6,00, Planul Rosu de Interventie, in urma unui accident grav petrecut pe DN 6, pe raza localitatii Butoiesti.

Doua persoane decedate si mai multi raniti pe DN 6. S-a activat Planul Rosu de Interventie in Mehedinti VIDEO

Autoritatile din Mehedinti au activat vineri dimineata, la ora 6,00, Planul Rosu de Interventie, in urma unui accident grav petrecut pe DN 6, pe raza localitatii Butoiesti.

Doua persoane, arestate in Germania sub suspiciunea ca planuiau un atac terorist

Doi frati de origine kosovara au fost arestati de politia germana in orasul, joi seara, autoritatile sustinand ca planuiau sa atace un centru comercial din orasul Oberhausen, din apropierea granitei cu Olanda, relateaza BBC si Deutsche Welle.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )