Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE CCR citeste azi decizia privind referendumul/ Zegrean: Nu am stabilit noi rezultatul referendumului, pragul este in lege din 2000/ Aspazia Cojocaru a refuzat sa explice afirmatiile ca nu vrea sa faca puscarie/ Predescu: Referendumul trebuia validat

Hotnews Hotnews,
UPDATE CCR citeste azi decizia privind referendumul/ Zegrean: Nu am stabilit noi rezultatul referendumului, pragul este in lege din 2000/ Aspazia Cojocaru a refuzat sa explice afirmatiile ca nu vrea sa faca puscarie/ Predescu: Referendumul trebuia validat

Curtea Constitutionala se intruneste, miercuri, incepand cu ora 10:00 pentru citirea hotararii privind referendumul din 29 iulie, asa cum prevede procedura CCR. Documentul este apoi trimis la Parlament pentru a fi prezentat Camerei Deputatilor si Senatului, intrunite in sedinta comuna. |UPDATE 4 Ora 10:30 Sedina a inceput. |UPDATE 3 La randul sau, judecatorul Ion Predescu a declarat ca referendumul trebuia validat. & ;Dânşii nu au pus temei pe datele prezentate de Guvern& ;. |UPDATE 2 Judecatoarea Aspazia Cojocaru a refuzat miecuri dimineata, cand a sosit la CCR, sa explice jurnalistilor ce a vrut sa spuna marti cand a declarat pentru Evenimentul Zilei ca , ca nu poate sa incalce legea. Vizibil agitata, Cojocaru a inceput sa tipe la jurnalisti. |UPDATE Augustin Zegrean: & ;Nu am stabilit noi rezultatul referendumului, puteam noi sa numaram voturile? Veti vedea in decizia de azi. Pragul de validare este in lege din 2000, nu l-a stabilit CCR. continuă pe Hotnews

UPDATE CCR citeste azi decizia privind referendumul/ Zegrean: Nu am stabilit noi rezultatul referendumului, pragul este in lege din 2000

Curtea Constitutionala CCR) se intruneste, miercuri, incepand cu ora 10:00 pentru citirea hotararii privind referendumul din 29 iulie, asa cum prevede procedura CCR, a anuntat presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean. Documentul este apoi trimis la Parlament pentru a fi prezentat Camerei Deputatilor si Senatului, intrunite in sedinta comuna. |UPDATE Augustin Zegreani: & ;Nu am stabilit noi rezultatul referendumului, puteam noi sa numaram voturile? Veti vedea in decizia de azi. Pragul de validare este in lege din 2000, nu l-a stabilit CCR . ) Ce credeti, ca o sa ne condamne CEDO? In 14 state europene exista cvorum.

CCR citeste azi decizia privind referendumul. Ce urmeaza pentru ca Basescu sa revina la Cotroceni

Curtea Constitutionala CCR) se intruneste, miercuri, incepand cu ora 10:00 pentru citirea hotararii privind referendumul din 29 iulie, asa cum prevede procedura CCR, a anuntat presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean. Documentul este apoi trimis la Parlament pentru a fi prezentat Camerei Deputatilor si Senatului, intrunite in sedinta comuna.

UPDATE Presedintele CCR, Augustin Zegrean: Decizia privind referendumul nu este publica pana la citirea in Parlament

Sedinta Curtii Constitutionale, care a inceput la ora 10. 30, s-a incheiat in jurul orei 12. Judecatorii Curtii au citit decizia si motivarea privind referendumul din 29 iulie de demitere a presedintelui Traian Basescu, informeaza Agerpres. Presedintele Augustin Zegrean a declarat ca documentul nu va fi public pana cand plenul Parlamentului nu va lua act de acesta. |UPDATE 12:55 Judecatorul Tudorel Toader: & ;In ceea ce ma priveste nu a existat nicio tensiune, nicio presiune. Opinia separata e permisa de lege, o publici in Monitorul Oficial. Au fost atatea astfel de situatii. Opinia mea ramane in limita secretului profesional. & ; |UPDATE 3 La randul sau, judecatorul Ion Predescu a declarat ca referendumul trebuia validat. & ;Dansii nu au pus temei pe datele prezentate de Guvern& ;. |UPDATE 2 Judecatoarea Aspazia Cojocaru a refuzat miecuri dimineata, cand a sosit la CCR, sa explice jurnalistilor ce a vrut sa spuna marti cand a declarat pentru Evenimentul Zilei ca , ca nu poate sa incalce legea. Vizibil agitata, Cojocaru a inceput sa tipe la jurnalisti. |UPDATE Augustin Zegrean: & ;Nu am stabilit noi rezultatul referendumului, puteam noi sa numaram voturile? Veti vedea in decizia de azi. Pragul de validare este in lege din 2000, nu l-a stabilit CCR.

UPDATE Sedinta CCR s-a incheiat. Judecatorii au redactat decizia si motivarea privind referendumul

Curtea Constitutionala se intruneste, miercuri, incepand cu ora 10:00 pentru citirea hotararii privind referendumul din 29 iulie, asa cum prevede procedura CCR. Documentul este apoi trimis la Parlament pentru a fi prezentat Camerei Deputatilor si Senatului, intrunite in sedinta comuna. |UPDATE 4 Ora 10:30 Sedina a inceput. |UPDATE 3 La randul sau, judecatorul Ion Predescu a declarat ca referendumul trebuia validat. & ;Dânşii nu au pus temei pe datele prezentate de Guvern& ;. |UPDATE 2 Judecatoarea Aspazia Cojocaru a refuzat miecuri dimineata, cand a sosit la CCR, sa explice jurnalistilor ce a vrut sa spuna marti cand a declarat pentru Evenimentul Zilei ca , ca nu poate sa incalce legea. Vizibil agitata, Cojocaru a inceput sa tipe la jurnalisti. |UPDATE Augustin Zegrean: & ;Nu am stabilit noi rezultatul referendumului, puteam noi sa numaram voturile? Veti vedea in decizia de azi. Pragul de validare este in lege din 2000, nu l-a stabilit CCR.

UPDATE Sedinta CCR s-a incheiat. Judecatorii au citit hotararea privind referendumul

Sedinta Curtii Constitutionale s-a incheiat, care a inceput la ora 10. 30, s-a incheiat in jurul orei 12. Judecatorii Curtii au citit decizia si motivarea privind referendumul din 29 iulie de demitere a presedintelui Traian Basescu, informeaza Agerpres. Documentul va fi transmis tot miercuri Parlamentului Romaniei, acum in vacanta, care trebuie sa se reuneasca in plen pentru a lua act de hotarirea Curtii. |UPDATE 12:55 Judecatorul Tudorel Toader: & ;In ceea ce ma priveste nu a existat nicio tensiune, nicio presiune. Opinia separata e permisa de lege, o publici in Monitorul Oficial. Au fost atatea astfel de situatii. Opinia mea ramane in limita secretului profesional. & ; |UPDATE 3 La randul sau, judecatorul Ion Predescu a declarat ca referendumul trebuia validat. & ;Dansii nu au pus temei pe datele prezentate de Guvern& ;. |UPDATE 2 Judecatoarea Aspazia Cojocaru a refuzat miecuri dimineata, cand a sosit la CCR, sa explice jurnalistilor ce a vrut sa spuna marti cand a declarat pentru Evenimentul Zilei ca , ca nu poate sa incalce legea. Vizibil agitata, Cojocaru a inceput sa tipe la jurnalisti. |UPDATE Augustin Zegrean: & ;Nu am stabilit noi rezultatul referendumului, puteam noi sa numaram voturile? Veti vedea in decizia de azi. Pragul de validare este in lege din 2000, nu l-a stabilit CCR.

CCR a transmis hotararea presedintilor celor doua camere. Documentul nu va fi facut public pana la citirea in parlament

Curtea Constitutionala a transmis presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului copia hotararii de marti privind referendumul pentru luarea masurilor necesare in vederea prezentarii Camerei Deputatilor si Senatului intrunite in sedinta comuna, document citit in sedinta plenului CCR de miercuri dimineata. Curtea a precizat ca hotararea nu poate fi facuta publica pana la citirea in Parlament. Dupa citirea in plenul reunit al camerelor Parlamentului, hotararea se va publica in Monitorul Oficial si in presa, data de la care se vor aplica masurile hotarate de Curte.

Comisia Europeană cere românilor să respecte decizia CCR privind referendumul

Deşi nu au avut o reacţie oficială după decizia de astăzi a Curţii Constituţionale a României, oficialii Comsiei Europene CE) au reamintit apelul făcut de preşedintele CE în 10 august atunci când cerea respectarea deciziei CCR oricare ar fi aceasta, transmit sursele de presă.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )