Libnet.ro
UNICEF

05:30

UPDATE. Cel mai sangeros atentat din Bagdad, in 2016: Statul Islamic a omorat 82 de persoane

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Cel mai sangeros atentat din Bagdad, in 2016: Statul Islamic a omorat 82 de persoane

39: Bilantul atentatului de la Bagdad s-a modificat, 82 de persoane fiind omorate, iar alte 200, ranite in atacurile de sambata noaptea, potrivit unui nou bilant furnizat de politie si surse medicale. continuă pe România Liberă

UPDATE. Cel mai sangeros atentat din Bagdad, in 2016: Statul Islamic a omorat 126 de persoane, intre care 25 de copii

Noul bilant indica 126 de morti si cel putin 147 de raniti. 25 de de copii au fost ucisi in atac, potrivit CNN.

Cel mai sangeros atentat din Bagdad, in 2016: Statul Islamic a omorat 75 de persoane

Cel putin 75 de oameni au fost omorati, iar peste 130, raniti,intr-un atentat sinucigas, la Bagdad, revendicat de teroristii Statului Islamic, transmite agentia France Presse, citata de Agerpres. Atacul a avut loc la primele ore ale diminetii, pe o strada comerciala din cartierul Karrada, unde numerosi locuitori merg la cumparaturi inainte de sarbatoarea care marcheaza sfarsitul lunii sacre musulmane a Ramadanului.

Cel putin 75 de morti intr-un atentat la Bagdad revendicat de Statul Islamic

Cel putin 75 de persoane au fost ucise si peste 130 ranite la primele ore ale diminetii de duminica intr-un atentat sinucigas la Bagdad revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic SI), potrivit unui nou bilant al autoritatilor, transmite AFP. Este cel mai sangeros atentat din capitala irakiana din acest an. Atacul a avut loc pe o strada comerciala din cartierul Karrada unde numerosi locuitori merg la cumparaturi inainte de sarbatoarea care marcheaza sfarsitul lunii sacre musulmane a Ramadanului.

Rata somajului din zona euro, la cel mai redus nivel din iulie 2011

Rata somajului in zona euro a scazut la 10,1% in mai, de la 10,2% in aprilie si 11% in perioada similara din 2015, ajungand la cel mai redus nivel din iulie 2011, precizeaza datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Cel mai mare DIAMANT din lume a ramas nevandut. Proprietarii au cerut 70 de milioane de dolari

O licitatie organizata miercuri seara la Londra, pentru vinderea celui mai mare diamant din lume, nu a a vut succes. piatra pretioasa de 1/109 carate a ramas nevanduta pentru ca nu s-a atins pretul de rezerva. Pentru bijuterie s-a cerut nu mai putin de 70 ed milioane de dolari, iar cea mai mare oferta a fost de 61 de dolari.

Cel mai asteptat sfert de finala de la Euro 2016: Germania - Italia. Toate detaliile despre confruntarea titanilor

Orasul Bordeaux va gazdui, diseara ora 22. 00, Pro TV, Dolce Sport) cea mai echilibrata si atractiva confruntare din aceasta faza a Campionatului European.

Criza de nervi rar vazuta in tenisul profesionist. Viktor Troicki catre arbitru: Esti cel mai prost arbitru din lume!... Esti un idiot! (VIDEO)

Scene mai rar vazute in tenisul profesionist, si chiar si in sport, au avut loc miercuri in turul 2 al turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Jucatorul de tenis sarb Viktor Troicki a avut o .

Brexit - De ce Dublin si Berlin ar avea cel mai mult de castigat din declinul Londrei in domeniul IT

In IT a fost aproape unanimitate: Brexitul este extrem de grav. Acum ca se va intampla, companiile trebuie sa se adapteze si foarte multi spun ca Londra va fi mai putin atractiva pentru investitori. Ce orase vor castiga? Mai multe nume sunt pe lista, insa doua par a avea avantaje mari: Dublin si Berlin. Sunt orase cu investitii in tehnologie, cu nivel foarte bun de trai si cu posibilitati de distractie. Ce atuuri au si ce alte orase pot avea de castigat, puteti citi in articol.

Cel mai mare contract din istoria NFL: Andrew Luck semneaza pentru 141 milioane de dolari

Coordonatorului echipei Indianapolis Colts, Andrew Luck, i s-a oferit un contract de 141 de milioane de dolari, valabil pana in 2021, potrivit agerpres. ro. Avand in vedere valoarea.

Avancronica Franta-Islanda, cel mai dezechilibrat sfert de finala de la EURO 2016

Cel putin asa arata calculele hartiei, pentru ca in realitate Islanda a demonstrat pana acum ca poate produce oricand surpriza, iar nordicii avertizeaza ca nu au aratat inca cel mai bun meci de pana acum.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )