Libnet.ro
UNICEF

12:15

Rata somajului din zona euro, la cel mai redus nivel din iulie 2011

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rata somajului din zona euro, la cel mai redus nivel din iulie 2011

Rata somajului in zona euro a scazut la 10,1% in mai, de la 10,2% in aprilie si 11% in perioada similara din 2015, ajungand la cel mai redus nivel din iulie 2011, precizeaza datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Inflatia din zona euro a revenit in teritoriu pozitiv

Rata anuala a inflatiei din zona euro a revenit in teritoriu pozitiv in iunie, conform estimarii preliminare publicate ieri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Inflatia din zona euro a revenit in iunie in teritoriu pozitiv, cu un ritm de 0,1%

Preturile de consum din zona euro au crescut in iunie cu 0,1% fata de aceeasi perioada a anului trecut, revenind in teritoriu pozitiv, dar inflatia este departe de tinta de aproape 2% a Bancii Centrale Europene BCE), pentru care institutia a adoptat o.

Rata somajului inregistrat pentru luna mai a fost 4,61%

La sfarsitul lunii mai 2016, rata somajului inregistrat la nivel national a fost 4,61%, cu 0,01 pp mai mica fata de cea din luna aprilie 2016 si cu 0,39 pp mai scazuta fata de cea din luna mai 2015, anunta ANOFM prin intermediul unui comunicat de presa.

Rata somajului a atins 6,6%, in crestere cu 0,2 puncte procentuale fata de aprilie

Rata somajului in forma ajustata sezonier a fost de 6,6% in mai 2016, in crestere cu 0,2 puncte procentuale fata de luna precedenta 6,4%), a anuntat, astazi, Institutul National de Statistica INS).

Rata somajului a atins 6,6%, in crestere cu 0,2% fata de aprilie

Rata somajului in forma ajustata sezonier a fost de 6,6% in mai 2016, in crestere cu 0,2 puncte procentuale fata de luna precedenta 6,4%), a anuntat, astazi, Institutul National de Statistica INS).

ANOFM: Peste 410.000 de someri, in luna mai, rata somajului a fost 4,61 la suta

Peste 410. 000 de someri au fost inregistrati in luna mai, cand rata somajului a ajuns la 4,61 la suta, nefiind consemnate diferente semnificative fata de luna anterioara, anunta, miercuri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Prioritatea Romaniei trebuie sa devina aderarea la zona euro

Odata plecata Marea Britanie din UE, 85% din PIB-ul uniunii este generat in zona euro, apreciaza Adrian Mitroi, analist economic, care considera ca, in situatia data, prioritatea Romaniei trebuie sa devina aderarea la zona euro.

Jocurile Olimpice 2016, cel mai sigur loc pentru sportivi

Desi focuri de arma rasuna in cartierele marginase din Rio de Janeiro, cadavre mutilate zac pe plaja, iar politistii si pompierii protesteaza, Comitetul Olimpic American USOC) a afirmat ca Jocurile Olimpice 2016 vor fi cel mai sigur loc pentru sportivi odata ce intrecerile vor incepe, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Nico Rosberg, cel mai rapid in primele antrenamente din Austria

Pilotul german Nico Rosberg a stabilit, vineri dimineata, cel mai bun timp in primele antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Austriei de la Spielberg, traseul de casa al Red Bull.

FMI: Deutsche Bank, posibil cel mai mare risc la adresa sistemului financiar global

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca germana, respectiv cea mai mare banca de investitii din Europa, este, posibil, cel mai mare risc la adresa sistemului financiar din lume, conform unui avertisment lansat ieri, de Fondul Monetar International FMI), potrivit agentiilor de presa straine.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )