Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cel mai mare DIAMANT din lume a ramas nevandut. Proprietarii au cerut 70 de milioane de dolari

România Liberă România Liberă,
Cel mai mare DIAMANT din lume a ramas nevandut. Proprietarii au cerut 70 de milioane de dolari

O licitatie organizata miercuri seara la Londra, pentru vinderea celui mai mare diamant din lume, nu a a vut succes. piatra pretioasa de 1/109 carate a ramas nevanduta pentru ca nu s-a atins pretul de rezerva. Pentru bijuterie s-a cerut nu mai putin de 70 ed milioane de dolari, iar cea mai mare oferta a fost de 61 de dolari. continuă pe România Liberă

VIDEO Cel mai mare diamant gasit in ultima suta de ani nu a atins suma ceruta la licitatia Sotheby's

Cel mai mare diamant brut ce a fost gasit in ultimul secol, Lesedi la Rona, nu a fost vandut la licitatia Sothebys de miercuri, dar directorul executiv al Lucara Diamond Corp, compania ce a descoperit piatra pretioasa, a spus ca exista interest de la cumparatori de pe piata diamantelor, transmite Reuters.

Alerta terorista pe cel mai mare aeroport din New York! Terminalul 5 al JFK, inchis

Terminalul numarul 5 al aeroportului International John F. Kennedy din New York a fost inchis in timp ce echipajele de interventie investigau un pachet suspect, arata B1 TV. Toate drumurile catre.

Cel mai mare contract din istoria NFL: Andrew Luck semneaza pentru 141 milioane de dolari

Coordonatorului echipei Indianapolis Colts, Andrew Luck, i s-a oferit un contract de 141 de milioane de dolari, valabil pana in 2021, potrivit agerpres. ro. Avand in vedere valoarea.

Deutsche Bank reprezinta cel mai mare risc la adresa sistemului financiar global

Legaturile pe care Deutsche Bank le are cu cele mai mari banci ale lumii fac din grupul bancar german cel mai mare risc potential la adresa sistemului financiar global, a apreciat joi Fondul Monetar International, transmite Dow Jones Newswires.

Orange a incheiat o mega-tranzactie in Republica Moldova: A cumparat Sun Communications, cel mai mare furnizor de cablu TV

Orange a cumparat cel mai mare furnizor de cablu TV din Republica Moldova, si anume, Sun Communications, care are peste 100. 000 de clienti. Tranzactia va permite Orange sa intre pe piata de servicii fixe.

Orange Moldova cumpara Sun Communications, cel mai mare operator de cablu TV

Orange Moldova, cel mai mare jucator de telefonie mobila din tara vecina, cu o cota de piata de 57%, a cumparat Sun Communications, cel mai mare furnizor de cablu TV din tara vecina, cu peste 100. 000 de clienti, conform unui comunicat de presa al.

Revista presei: Alerta meteo; cea mai mare pensie din Romania; reducerea la impozitul pe locuinte

Un nou cod galben de furtuna, romanul cu cea mai mare pensie din tara si reducerea la impozitul pe locuinte acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe [].

Din ce este formata cea mai mare parte din rezerva valutara administrata de BNR

Potriivt raportului anual pe anul 2015, Cea mai mare parte din rezerva valutara administrata de Banca Nationala a Romaniei 57%) a fost investita anul trecut in titluri emise de guverne straine. Moneda europeana a avut cea mai mare pondere in structura rezervelor, de aproape 80%.

Cel mai lung pod din sticla a facut fata testului de rezistenta. Ce a presupus acesta (VIDEO)

Zhangjiajie Grand Canyon, cel mai lung pod din sticla din provincia chineza Hunan a fost pus la incercare pentru a vedea cat de rezistent este, conform unui filmulet aparut pe Facebook. Astfel ca.

Surpriza de la cea mai mare banca germana si cel mai mare cumparator de credite neperformante din Romania: Deutsche Bank a picat testele de stres din SUA

Surpriza de la Deutsche Bank, cea mai mare banca germana si cel mai mare cumparator de credite neperformante din Romania, care a picat testele de stres din Statele Unite, potrivit zf. ro. Motivul de la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )