Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cel putin 75 de morti intr-un atentat la Bagdad revendicat de Statul Islamic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 75 de morti intr-un atentat la Bagdad revendicat de Statul Islamic

Cel putin 75 de persoane au fost ucise si peste 130 ranite la primele ore ale diminetii de duminica intr-un atentat sinucigas la Bagdad revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic SI), potrivit unui nou bilant al autoritatilor, transmite AFP. Este cel mai sangeros atentat din capitala irakiana din acest an. Atacul a avut loc pe o strada comerciala din cartierul Karrada unde numerosi locuitori merg la cumparaturi inainte de sarbatoarea care marcheaza sfarsitul lunii sacre musulmane a Ramadanului. continuă pe Ziarul Bursa

Cel putin patru morti in urma unei explozii produse in estul Ungariei

Cel putin patru persoane au murit in urma unei explozii accidentale produse ieri dupa-amiaza la un poligon militar din estul Ungariei, la doar 50 de kilometri de frontiera Romaniei, relateaza presa ungara.

Atentate cu bomba in Bagdad: Cel putin 83 de morti si 200 de raniti. ISIS a revendicat primul atac (FOTO+VIDEO)

Cel putin 83 de persoane au murit, iar alte 200 au fost ranite sambata noaptea in urma a doua atentate cu bomba, in capitala Irakului, Bagdad. Printre cei morti se numara foarte multi.

Cel putin 30 de morti si 40 de raniti in atacuri teroriste asupra unui convoi al politiei langa Kabul

Cel putin 30 de oameni au fost ucisi si 40 au fost raniti in doua atacuri sinucigase ale talibanilor asupra unui convoi al politiei format din mai multe autobuze ce transportau cadeti recent absolventi ai academiei de politie, la vest de capitala Afganistanului, informeaza AFP si Reuters .

Cel putin 27 de morti si 40 de raniti

Cel putin 27 de oameni au fost ucisi si alti 40 au fost raniti in atacuri sinucigase asupra unui convoi al politiei, format din cinci autocare, in apropiere de capitala Afganistanului, informeaza Reuters.

UPDATE. Atentat SI intr-un restaurant din capitala Bangladesh. Cel putin 20 de civili au fost ucisi, majoritatea straini

Criza ostaticilor din statul Bangladesh s-a incheiat dupa mai bine de 14 ore, dupa interventia fortelor speciale. Autoritatile au anuntat ca sase teroristi au murit in timpul operatiunii. Cel putin 20 de civili au fost ucisi .

Explozie in Ungaria, la 50 de km de Romania. Cel putin patru oameni au murit

Cel putin patru persoane au murit in urma unei explozii accidentale produse vineri dupa-amiaza la un poligon militar din estul Ungariei, la doar 50 de kilometri de frontiera Romaniei, relateaza presa.

Comisar european: Nu va exista o extindere a zonei euro in urmatorii cel putin trei ani

Vicepresedintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis, a anuntat ca CE nu se asteapta la o extindere a zonei euro in urmatorii cel putin trei ani, informeaza Reuters. Nu va exista o extindere a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )