Libnet.ro
UNICEF

16:15

Crin Antonescu: Basescu a conservat importante parghii ale puterii, in timp ce in USL au existat divergente

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu: Basescu a conservat importante parghii ale puterii, in timp ce in USL au existat divergente

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat marti seara ca presedintele Traian Basescu a conservat foarte multe dintre parghiile puterii, daca nu chiar pe cele mai importante, in timp ce in USL au existat ezitari sau chiar divergente, subliniind ca nu se teme de decizia CCR pe o eventuala contestare a proiectul de revizuire a Constitutiei. continuă pe Adevărul

UPDATE: Crin Antonescu: Basescu apartine trecutului, in chestiunea revizuirii vorbeste singur.

UPDATE: Antonescu a spus ca Traian Basescu nu poate sa blocheze acest proiect, si de aceea se agita din ce in ce mai mult, transmite Mediafax. Noi trebuie sa avem ca prioritate indeplinirea proiectelor noastre, si nu o polemica traditionala cu Traian Basescu, care, intr-un fel, in aceasta chestiune vorbeste singur si va vorbi singur, a spus Antonescu. El a mentionat ca seful statului vede ca premierul este primit la Berlin de catre cancelarul german si este deranjat de acest .

Antonescu: Basescu si-a conservat parghiile de putere; in USL au existat divergente si ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca seful statului a reusit sa-si conserve foarte multe dintre parghiile puterii in timp ce in USL au existat ezitari sau divergente, iar Traian Basescu a profitat de pactul de coabitare, precizand ca inclusiv alegerile de la CCR nu sunt de bun augur, informeaza Mediafax. Este evident ca Traian Basescu, prin diferite mijloace si imprejurari, a conservat foarte multe dintre parghiile puterii, daca nu chiar pe cele mai importante. Este de .

Crin Antonescu, la ora 20.30, la Antena 3. Cele mai importante declaratii ale presedintelui Senatului, pe www.antena3.ro

Presedintele Senatului, liberalul Crin Antonescu, vine in aceasta seara, de la ora 20. 30, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3. Urmariti, aici, cele mai importante declaratii ale sefului PNL. Stire in curs de.

Crin Antonescu: Presedintele Basescu vorbeste singur in chestiunea revizuirii Constitutiei

Presedintele Senatului, liberalul Crin Antonescu, considera ca presedintele Traian Basescu vorbeste singur, comentand astfel afirmatiile din aceasta seara ale sefului statului. Declaratia a fost facuta.

Crin Antonescu: Traian Basescu, la figurat, vorbeste singur

Liderul liberal Crin Antonescu, presedintele Comisiei pentru revizuirea Constitutiei, a reactionat la anuntul presedintelui ca va lansa un nou referendum spunind ca Traian Basescu, la figurat, vorbeste singur. Basescu nu poate sa blocheze aceste proiecte regionalizarea, noua Constitutie - n. red. ), de aceea se agita din ce din ce mai mult, a spus Crin Antonescu la Antena 3.

Crin Antonescu: Interventia lui Traian Basescu a fost nepotrivita

Declaratiile lui Traian Basescu referitoare la revizuirea Constitutiei au fost facute intr-un moment nepotrivit, considera presedintele Senatului, Crin Antonescu. Presedintele are dreptul la o opinie, are.

Crin Antonescu: Daca Basescu nu promulga legea referendumului, i-o trimitem in aceeasi forma

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, afirma ca Parlamentul nu va reveni asupra deciziei privind reducerea pragului la referendum, punctand ca presedintele Traian Basescu are dreptul constitutional sa retrimita proiectul legislativului daca decide in acest sens.

Crin Antonescu: Nimeni nu are o atitudine homofoba

Presedintele Comisiei de revizuire a Constitutiei si presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, ca exista idei foarte importante in.

Radu Banciu: Politic, dupa Crin Antonescu nu poate fi decat neantul. Fie dinastia Cacarilor, ori nu va mai fi deloc

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, despre viitorul politic dupa era Crin Antonescu. Rolul asta de paiata, a pomenit si Traian Basescu.

Radu Banciu: Politic, dupa Crin Antonescu nu poate fi decat neantul. Fie dinastia Cacarailor, ori nu va mai fi deloc

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, despre viitorul politic dupa era Crin Antonescu. Rolul asta de paiata, a pomenit si Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )