Libnet.ro
UNICEF

12:15

Radu Banciu: Politic, dupa Crin Antonescu nu poate fi decat neantul. Fie dinastia Cacarailor, ori nu va mai fi deloc

B1 B1,
Radu Banciu: Politic, dupa Crin Antonescu nu poate fi decat neantul. Fie dinastia Cacarailor, ori nu va mai fi deloc

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, despre viitorul politic dupa era Crin Antonescu. Rolul asta de paiata, a pomenit si Traian Basescu. continuă pe B1

Radu Banciu: Politic, dupa Crin Antonescu nu poate fi decat neantul. Fie dinastia Cacarilor, ori nu va mai fi deloc

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, despre viitorul politic dupa era Crin Antonescu. Rolul asta de paiata, a pomenit si Traian Basescu.

Crin Antonescu: Traian Basescu, la figurat, vorbeste singur

Liderul liberal Crin Antonescu, presedintele Comisiei pentru revizuirea Constitutiei, a reactionat la anuntul presedintelui ca va lansa un nou referendum spunind ca Traian Basescu, la figurat, vorbeste singur. Basescu nu poate sa blocheze aceste proiecte regionalizarea, noua Constitutie - n. red. ), de aceea se agita din ce din ce mai mult, a spus Crin Antonescu la Antena 3.

Crin Antonescu, nemultumit de votul PSD in Comisia de revizuire: Mai, Ceausescu era destul de de dreapta

Presedintele Comisiei de revizuire a Constitutiei, Crin Antonescu, si-a exprimat, marti, nemultumirea fata de parlamentarii PSD care s-au opus introducerii in Legea fundamentala a burselor de merit, alaturi de cele sociale, afirmand, intr-un schimb de replici, ca Ceausescu era destul de de dreapta, potrivit agentiei Mediafax.

Crin Antonescu: In noua Constitutie, epoca presedintelui care are pretentia sa faca tot peste toti a trecut

Presedintele Comisiei de revizuire a Constitutiei, Crin Antonescu, a declarat luni ca noua lege fundamentala intareste autoritatea Parlamentului, iar, odata cu intrarea sa in vigoare, epoca presedintelui care promite tot si care apoi are pretentia sa faca tot, peste toti, va trece, citeaza Agerpres.

Crin Antonescu, despre modificarea Constitutiei: In cazul unei motiuni de cenzura, majoritatea parlamentara propune o succesiune

Liderul liberal Crin Antonescu, presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru modificarea Constitutiei, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca, in cazul unei motiuni de cenzura, initiatorii ar putea fi obligati de Constitutie sa-si desemneze un succesor, daca modificarea va fi adoptata de Comisia de revizuire a legii fundamentale, pentru a se evita o criza politica. Urmareste LIVE TEXT dezbaterile din ziua a cincea asupra modificarii Constitutiei.

VIDEO Crin Antonescu, despre modificarea Constitutiei: In cazul unei motiuni de cenzura, majoritatea parlamentara propune o succesiune

Liderul liberal Crin Antonescu, presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru modificarea Constitutiei, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca, in cazul unei motiuni de cenzura, initiatorii ar putea fi obligati de Constitutie sa-si desemneze un succesor, daca modificarea va fi adoptata de Comisia de revizuire a legii fundamentale, pentru a se evita o criza politica. Urmareste LIVE TEXT dezbaterile din ziua a cincea asupra modificarii Constitutiei.

Bilantul Comisiei Crin Antonescu: Presedintele Romaniei, transformat intr-o planta decorativa

Sedinta de luni a Comisiei pentru revizuirea Constitutiei s-a transformat, practic, prin amendamentele adoptate, intr-o sedinta in care rolul presedintelui a fost slabit si multe dintre atributiile sefului de stat au fost limitate sau inlaturate cu totul. Potrivit proiectului noii Constitutii, presedintele tarii va fi obligat sa numeasca ministri propusi de premier, nu va mai putea cere urmarirea penala a ministrilor si nici nu va mai putea dispune suspendarea acestora din functie. In plus, presedintele nu mai poate initia un referendum fara acceptul Parlamentului, iar prezenta presedintelui la reuniunile UE a fost limitata la doar cateva situatii. Propunerile comisiei conduse de Crin Antonescu vin pe fondul anticipatei sale candidaturi la presedintie, ceea ce da nastere unei situatii curioase: daca amendamentele vor intra in vigoare, inseamna ca liderul PNL isi transforma viitoarea postura de presedinte intr-o functie aproape decorativa.

Dezbatere HotNews.ro: Trece Constitutia lui Crin Antonescu? Argumente pro si contra

Modificarile aduse legii fundamentale sunt tot mai criticate in spatiul public. Dupa ce premierul Victor Ponta a declarat ca nu e de acord cu noua definitie data familiei, afirmand ca o Constitutie nu trebuie sa prevada tot, a venit randul presedintelui Traian Basescu sa atace modificarile aduse de comisia condusa de Crin Antonescu. Seful statului a declarat luni, la ceremonia de investire a trei noi judecatori la Curtea Constitutionala, ca revizuirea risca sa blocheze statul si ca nu se mai justifica. De acum, marea intrebare este daca modificarile aduse legii fundamentale au sanse sa treaca, desi procesul nu s-a incheiat. Exista argumente care indica faptul ca noua Constitutie are putine sanse sa treaca de Curte si de votul popular, dar sunt si motive ca modificarile sa fie impuse, in ciuda criticilor aduse.

Crin Antonescu: Nimeni nu are o atitudine homofoba

Presedintele Comisiei de revizuire a Constitutiei si presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, ca exista idei foarte importante in.

Crin Antonescu se crede Angela Merkel in Comisia de revizuire a Constitutiei (VIDEO)

Crin Antonescu se vede in Comisia de revizuire a Constitutiei nici mai mult, nici mai putin decat Angela Merkel. in momentul in care premierul a anuntat ca trebuie sa paraseasca conferinta de presa a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )