Libnet.ro
UNICEF

13:45

Statele Unite indeamna Israelul sa nu lanseze o ofensiva terestra in Fasia Gaza

România Liberă România Liberă,
Statele Unite indeamna Israelul sa nu lanseze o ofensiva terestra in Fasia Gaza

Statele Unite au indemnat luni Israelul sa evite lansarea unei operatiuni terestre in Fasia Gaza, avertizand ca o astfel de ofensiva ar pune in pericol vietile multor civili. continuă pe România Liberă

Statele Unite indeamna Israelul sa nu lanseze o ofensiva terestra in Fasia Gaza

Statele Unite au indemnat luni Israelul sa evite lansarea unei operatiuni terestre in Fasia Gaza, avertizand ca o astfel de ofensiva ar pune in pericol vietile multor civili, informeaza AFP. Casa Alba.

UPDATE Fasia Gaza: Hamas respinge incetarea focului fara un acord prealabil/ 177 de morti si 1.280 persoane ranite in sapte zile/ SUA indeamna Israelul sa nu lanseze o ofensiva terestra in Fasia Gaza

Discutiile sunt in curs pentru o incetare a focului intre israelieni si palestinieni in Gaza, dupa o saptamana de ofensiva, dar nu s-a ajuns inca la niciun acord, a declarat luni seara un oficial al Hamas pentru AFP. Raidurile aeriene israeliene efectuate in Fasia Gaza s-au soldat cu 177 de morti si 1. 280 persoane ranite in sapte zile. UPDATE 01:00 Statele Unite au indemnat luni Israelul sa evite lansarea unei operatiuni terestre in Fasia Gaza, avertizand ca o astfel de ofensiva ar pune in pericol vietile multor civili. Insa Casa Alba a evitat sa critice Israelul pentru civilii care au murit in raidurile aeriene din Fasia Gaza. UPDATE 01:45Hamas respinge orice incetare a focului care nu include un acord global cu privire la disputa cu Israelul.

Statele Unite atrag atentia asupra consecintelor unei ofensive terestre israeliene in Gaza

Statele Unite au avertizat luni ca o posibila ofensiva terestra israeliana in Gaza ar fi o operatiune care ar pune mai mult in pericol civilii, chiar daca actiunea ar viza gruparea Hamas, informeaza AFP.

John Kerry: Statele Unite si Germania raman prietene bune in pofida suspiciunilor de spionaj

Secretarul de Stat american John Kerry a declarat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa la Viena cu omologul sau german Frank-Walter Steinmeier, ca Germania si Statele Unite si Germania raman.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )