Libnet.ro
UNICEF

20:00

Statele Unite indeamna Israelul sa nu lanseze o ofensiva terestra in Fasia Gaza

B1 B1,
Statele Unite indeamna Israelul sa nu lanseze o ofensiva terestra in Fasia Gaza

Statele Unite au indemnat luni Israelul sa evite lansarea unei operatiuni terestre in Fasia Gaza, avertizand ca o astfel de ofensiva ar pune in pericol vietile multor civili, informeaza AFP. Casa Alba. continuă pe B1

UPDATE Fasia Gaza: Hamas respinge incetarea focului fara un acord prealabil/ 177 de morti si 1.280 persoane ranite in sapte zile/ SUA indeamna Israelul sa nu lanseze o ofensiva terestra in Fasia Gaza

Discutiile sunt in curs pentru o incetare a focului intre israelieni si palestinieni in Gaza, dupa o saptamana de ofensiva, dar nu s-a ajuns inca la niciun acord, a declarat luni seara un oficial al Hamas pentru AFP. Raidurile aeriene israeliene efectuate in Fasia Gaza s-au soldat cu 177 de morti si 1. 280 persoane ranite in sapte zile. UPDATE 01:00 Statele Unite au indemnat luni Israelul sa evite lansarea unei operatiuni terestre in Fasia Gaza, avertizand ca o astfel de ofensiva ar pune in pericol vietile multor civili. Insa Casa Alba a evitat sa critice Israelul pentru civilii care au murit in raidurile aeriene din Fasia Gaza. UPDATE 01:45Hamas respinge orice incetare a focului care nu include un acord global cu privire la disputa cu Israelul.

John Kerry: Statele Unite si Germania raman prietene bune in pofida suspiciunilor de spionaj

Secretarul de Stat american John Kerry a declarat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa la Viena cu omologul sau german Frank-Walter Steinmeier, ca Germania si Statele Unite si Germania raman.

Barack Obama: Statele Unite sunt pregatite sa faciliteze incetarea ostilitatilor dintre Israel si Hamas

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, i-a spus joi prim-ministrului israelian, Benjamin Netanyahu, ca se teme de o escaladare a confruntarii dintre Israel si miscarea palestiniana Hamas si a propus ca autoritatile americane sa se ocupe de medierea conflictului pentru incetarea ostilitatilor, informeaza BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2193 seconds )