Libnet.ro
UNICEF

11:00

UPDATE. Doi dintre atacatorii din Paris ar fi intrat in Europa prin Grecia

Antena3 Antena3,
UPDATE. Doi dintre atacatorii din Paris ar fi intrat in Europa prin Grecia

Pasaportul sirian descoperit la Paris asupra cadavrului unuia dintre atacatorii sinucigasi care au comis atacurile de vineri seara din capitala Frantei apartine unui migrant care se inregistrase in Grecia,. continuă pe Antena3

TEROARE LA PARIS. Unul dintre atacatorii kamikaze detinea un pasaport sirian

Anchetatorii francezi au gasit un pasaport sirian printre corpurile atacatorilor kamikaze care au comis atentatele teroriste de vineri seara in apropiere de Stade de France din Paris, potrivit unor surse citate de publicatia franceza Le Figaro.

Doi romani au fost ucisi in atacurile din Paris, anunta MAE

Doi cetateni romani au fost ucisi in atacurile teroriste de vineri seara din Paris, a anuntat samabatat ministerul roman al Afacerilor Externe, care precizeaza ca ambasada Romaniei de la Paris este in legatura cu familiile acestora si le va acorda asistenta consulara necesara.

Traian Basescu, doua reactii dupa atentatele teroriste din Paris: Inchiderea frontierelor UE si expulzarea migrantilor este solutia corecta

In Europa avem o singura solutie: uniti fara rezerve impotriva islamismului terorist. Repatrierea imediata a celor care au invadat Europa in acest an, consolidarea si inchiderea frontierelor UE pentru migrantii musulmani printre care se strecoara grupari teroriste sunt o necesitate imediata, a scris Traian Basescu pe Facebook la cateva ore dupa atentatele din Paris, soldate cu peste 120 de morti.

Comisia Europeana, despre atentatele din Paris: Este vorba de un atac impotriva noastra, a tuturor

Liderii Uniunii Europene au condamnat, sambata, atacurile de vineri seara, din Paris si au transmis ca Europa va fi unita in fata amenintarii reprezentate de terorism.

Procurorul Francois Mollins face publica cronologia atacurilor din Paris

Procurorul francez Francois Molins a facut publica, sambata, coronologia atacurilor din Paris, soldate cu 129 de morti si 352 de raniti, dintre care 99 sunt in stare critica.

Semnal grav ca atacurile din Paris afecteaza relocarea migrantilor intre tarile UE: Polonia nu mai vrea sa-i preia fara garantii de securitate

Polonia nu poate accepta migrantii relocati prin sistemul de cote al Uniunii Europene, a declarat viitorul ministru al afacerilor europene de la Varsovia, in contextul atacurilor din Paris. Acesta este un semnal ca masacrul din Franta poate submina serios politica privind refugiatii a blocului comunitar, noteaza Reuters.

Un roman din Paris despre starea de spirit in urma atentatelor: Multi se asteptau la un atentat. E Franta contra Frantei, e similar cu un conflict Pantelimon versus Centrul Vechi din Bucuresti

Multi se asteptau la un atentat. Pentru oamenii cu cap din Paris nu e o surpriza. Ni s-a spus tot in ultima perioada ca s-au dejucat zeci de atentate teroriste, dar lumea se astepta ca unul sa reuseasca, spune Cristian Muresan, un tanar manager roman care traieste in Paris. Lumile astea doua, tinerii normali versus fundamentalistii radicalizati, asta e ceea ce vedem in Franta. Noi si ei traim in acelasi oras, ne invirtim unii pe linga altii in acelasi oras. Cine crede ca se va rezolva de azi pe miine se inseala. E Franta contra Franta, e - daca vreti o comparatie cu Bucurestiul - Pantelimon contra Centrului Vechi.

MAE condamna ferm atacurile din Paris

Ministerul Afacerilor de Externe transmite ca se fac verificari, in regim de urgenta, pentru a afla daca exista cetateni romani printre victimele atentatelor de vineri seara, din Paris.

Precizari MAE, cu privire la atentatele din Paris

Ministerul Afacerilor de Externe transmite ca se fac verificari, in regim de urgenta, pentru a afla daca exista cetateni romani printre victimele atentatelor de vineri seara, din Paris.

VIDEO Imagini imediate de dupa atacurile din Paris

Imagini imediate de dupa atacurile din Paris.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )