Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Doi morti, dupa eruptia Vulcanului Kelud.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Doi morti, dupa eruptia Vulcanului Kelud.

UPDATE: Doua persoane au murit, in urma eruptiei Vulcanului Kelud, pe Insula Java, au anuntat autoritatile vineri, relateaza AFP, conform Mediafax. Vulcanul Kelud a intrat in eruptie joi seara, improscand coloane de fum, roci incandescente si lava catre sate din vecinatate, pe o raza de kilometri. --- Autoritatile indoneziene au dispus vineri evacuarea a proximativ 200. 000 de persoane, iar trei aeroporturi internationale au fost inchise, dupa eruptia spectaculoasa a Vulcanului Kelud, pe . continuă pe România Liberă

Indonezia: Sute de mii de persoane evacuate, dupa eruptia Vulcanului Kelud

Autoritatile indoneziene au dispus, astazi, evacuarea a sute de mii de persoane, iar trei aeroporturi internationale au fost inchise, dupa eruptia spectaculoasa a Vulcanului Kelud, pe Insula Java, relateaza AFP.

Indonezia: 200.000 de persoane, evacuate, dupa eruptia Vulcanului Kelud.

Autoritatile indoneziene au dispus vineri evacuarea a proximativ 200. 000 de persoane, iar trei aeroporturi internationale au fost inchise, dupa eruptia spectaculoasa a Vulcanului Kelud, pe Insula Java, relateaza AFP, conform Mediafax. Acest vulcan, deosebit de periculos, deoarece este situat intr-o regiune dens populata, a intrat in eruptie joi seara. Posturi de televiziune au difuzat imagini in care apar coloane de cenusa si lava improscata catre sate din vecinatate. Corespondenti AFP la .

Indonezia: evacuari in masa si aeroporturi inchise, dupa eruptia Vulcanului Kelud

Autoritatile indoneziene au dispus vineri evacuarea a sute de mii de persoane, iar trei aeroporturi internationale au fost inchise, dupa eruptia spectaculoasa a Vulcanului Kelud, pe Insula Java.

Indonezia: Doi morti si 200.000 de persoane evacuate din cauza eruptiei vulcanului Kelud

Doi oameni au murit, cateva sute de mii au fost evacuati si aeroporturile au fost inchise in Indonezia, dupa eruptia Vulcanului Kelud. Vulcanul care este deosebit de periculos, deoarece este situat intr-o.

Persoane evacuate si aeroporturi inchise in Indonezia, dupa eruptia Vulcanului Kelud

Autoritatile indoneziene au dispus vineri evacuarea a sute de mii de persoane, iar trei aeroporturi internationale au fost inchise, dupa eruptia spectaculoasa a Vulcanului Kelud, pe Insula Java, relateaza AFP.

Doi morti si 23 de raniti, in manifestatiile din Venezuela.

Un militant proguvernamental si un student au fost ucisi de gloante miercuri pe marginea unei manifestatii a opozantilor si studentilor la Caracas, informeaza AFP, conform Agerpres. Avem doi morti, din pacate, membrul unui grup /proguvern/ Juan Montoya, ucis de gloante, si /studentul/ Bassil Dacosta, de asemenea impuscat mortal, a declarat responsabila ministerului public venezuelean Luisa Ortega Diaz, anuntand de asemenea 23 de raniti. In dispersarea marsului opozitiei fata de guvernul .

Japonia: doi morti, 680 de raniti si peste 200 de zboruri anulate din cauza viscolului

Un nou viscol a lovit, vineri, o mare parte din Japonia, facand doi morti si peste 680 de raniti si obligand companiile aeriene sa anuleze peste 200 de zboruri, potrivit postului public de televiziune NHK.

Cel putin 103 morti dupa prabusirea unui avion militar in Algeria.

Cel putin 103 oameni au murit dupa ce un avion militar de transport s-a prabusit marti in estul Algeriei, informeaza Mediafax. Avionul, de tip Hercule C130, s-a prabusit in zona Um El Buaghi, la 500 de kilometri est de Alger. Potrivit informatiilor preliminare, accidentul s-a produs din cauza conditiilor meteo nefavorabile - rafale foarte puternice de vant. Nu exista supravietuitori, a declarat un oficial din cadrul serviciilor de securitate, precizand ca la bord se aflat 99 de pasageri - .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )