Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Dragnea primeste astazi sentinta definitiva in dosarul angajarilor fictive / Va fi achitat sau isi face bagajele? / Judecatorii au inceput deliberarile

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Dragnea primeste astazi sentinta definitiva in dosarul angajarilor fictive / Va fi achitat sau isi face bagajele? / Judecatorii au inceput deliberarile

Sentinta definitiva in dosarul angajarilor fictive in care Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare urmeaza sa fie data luni, asa cum au anuntat judecatorii in urma cu o saptamana, dupa audieri care au durat sase ore. 48 Judecatorii instantei supreme au inceput deliberarileAvocat in procesul lui Liviu Dragnea: Exista posibilitatea de amanare a sentintei, dar cel mai probabil decizia definitiva va fi data astazi. continuă pe Hotnews

UPDATE Dragnea primeste astazi sentinta definitiva in dosarul angajarilor fictive / Va fi achitat sau isi face bagajele? / Judecatorii anunta decizia in scurt timp

Sentinta definitiva in dosarul angajarilor fictive in care Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare urmeaza sa fie data luni, asa cum au anuntat judecatorii in urma cu o saptamana, dupa audieri care au durat sase ore. 13:33 Sentinta va fi anuntata in scurt timp11. 48 Judecatorii instantei supreme au inceput deliberarileAvocat in procesul lui Liviu Dragnea: Exista posibilitatea de amanare a sentintei, dar cel mai probabil decizia definitiva va fi data astazi.

Dragnea primeste astazi sentinta definitiva in dosarul angajarilor fictive / Va fi achitat sau isi face bagajele?

Sentinta definitiva in dosarul angajarilor fictive in care Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare urmeaza sa fie data luni, asa cum au anuntat judecatorii in urma cu o saptamana, dupa audieri care au durat sase ore.

Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia este definitiva (VIDEO)

Liviu Dragnea a fost condamnat, luni, de Curtea Suprema la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia a fost luata cu majoritate si este.

Liviu Dragnea, sentinta definitiva. Condamnat 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

Update: iCCJ a pronuntat decizia in dosarul lui Liviu Dragnea. Liviu Dragnea- obligat, alaturi de Floarea Alesu, la plata 60. 205 lei despagubiri, iCCJ respinge apelul DNA. Condamna pe Liviu.

ZI DECISIVA pentru Liviu Dragnea: Curtea Suprema, asteptata sa dea sentinta in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman

Zi decisiva in cazul lui Liviu Dragnea. Curtea Suprema este asteptata luni sa dea sentinta in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman. O sentinta care va fi data sub presiune, dupa.

Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia este definitiva

Liviu Dragnea a fost condamnat, luni, de Curtea Suprema la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia a fost luata cu majoritate si este.

Dragnea asteapta pronuntarea in dosarul angajarilor fictive

Pronuntarea in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu, fiind condamnat in prima instanta la 3 ani si sase luni de inchisoare este asteptata astazi.

MINUTA condamnarii lui Liviu Dragnea, condamnat definitiv in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat, luni, la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive dinde la DGASPC Teleorman. Decizia a fost luata cu majoritate si este.

Pronuntarea in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, asteptata luni la ICCJ

Pronuntarea in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu, fiind condamnat in prima instanta la 3 ani si sase luni de inchisoare este asteptata luni. DNA a cerut o pedeapsa mai mare, orientata spre medie.

Sentinta in cazul lui Liviu Dragnea. Viitorul liderului PSD este decis astazi

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )