Libnet.ro
UNICEF

16:01

UPDATE Flota Rusiei din Marea Neagra, ultimatum pentru fortele ucrainene din Crimeea: Asalt militar, daca nu se predau pana la ora 5 a.m. - ministerul ucrainean al Apararii. Flota rusa neaga informatia

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Flota Rusiei din Marea Neagra, ultimatum pentru fortele ucrainene din Crimeea: Asalt militar, daca nu se predau pana la ora 5 a.m. - ministerul ucrainean al Apararii. Flota rusa neaga informatia

Flota Rusiei din Marea Neagra le-a cerut fortelor ucrainene din Crimeea sa se predea pana marti, la ora 5 a. m. 03,00 GMT), riscand in caz contrar un asalt militar, a declarat o sursa din ministerul ucrainean al Apararii, pentru agentia Interfax, preluata de Reuters. Biroul de presa al ministerului ucrainean al Apararii al confirmat pentru BBC ca Flota Rusa din Marea Neagra a emis un astfel de ultimatum. UPDATE 05:15 Ultimatumul dat de Flota Rusa din Marea Neagra a expirat. Nu se inregistreaza deocamdata nicio actiune militara a Rusiei. UPDATE 18:45 Flota ruseasca din Sevastopol cere predarea imediata a doua nave militare ucrainene, altfel vor ataca - Ministrul Apararii din Ucraina. continuă pe Hotnews

UPDATE. Flota rusa la Marea Neagra da ultimatum ucrainenilor sa se predea pana marti.

UPDATE 17:50 - Presedintele interimar al Ucrainei, Olexandr Turcinov, a declarat ca Rusia a mai dat un ultimatum similar in urma cu doua zile, cu termen ora 5:00 pe 2 martie, insa la termenul stabilit nu s-a intamplat nimic, potrivit kyivpost. ua. El a lasat sa se inteleaga ca acest al doilea ultimatum ar putea, de asemenea, sa nu fie urmat de vreo actiune concreta, facand parte dintr-un razboi al nervilor, menit sa destabilizeze Ucraina. --- UPDATE: Flota rusa la Marea Neagra a dat ultimatum .

Crimeea: Flota rusa la Marea Neagra a dat un ultimatum fortelor ucrainene sa se predea pana marti

Flota rusa la Marea Neagra a dat un ultimatum fortelor ucrainene din Crimeea sa se predea pana marti la ora locala 05:00. in caz contrar, vor fi luate cu asalt, au declarat surse de la Ministerul ucrainean al.

Crimeea: Flota rusa la Marea Neagra a dat un ultimatum fortelor ucrainene sa se predea pana marti. Comandamentul Flotei ruse neaga

Flota rusa la Marea Neagra a dat un ultimatum fortelor ucrainene din Crimeea sa se predea pana marti la ora locala 05:00. in caz contrar, vor fi luate cu asalt, au declarat surse de la Ministerul ucrainean al.

WP: Flota rusa la Marea Neagra este buna pentru intimidarea vecinilor, dar nu face fata NATO

Armata rusa s-a instalat in Crimeea in urma cu peste 200 de ani, dupa ce Ecaterina a II-a a construit o baza navala la Sevastopol, iar in prezent Rusia plateste chirie Ucrainei pentru gazduirea unei flote cu care intimideaza vecinii mici,.

LIVE TEXT / FOTO Criza din Ucraina. Ucraina acuza existenta unui ultimatum din partea Flotei ruse din Marea Neagra, informatie negata de fortele rusesti. Polonia cere reunirea de urgenta a NATO, potrivit art 4 din Tratatul aliantei

Puterile occidentale, cu G7 in frunte, pun o presiune tot mai mare asupra Rusiei acuzata de Ucraina ca ales razboiul, pentru a incerca sa gaseasca o solutie la unul dintre cele mai grave conflicte cu Moscova de la caderea Zidului Berlinului. Ora 05:15 Ultimatumul dat de Flota Rusa din Marea Neagra a expirat. Nu se inregistreaza deocamdata nicio actiune militara a Rusiei. Ora 03:00 AFP: Statele Unite au suspendat toate legaturile militare intre Washington si Moscova dupa interventia rusa in Crimeea, a anuntat luni seara Pentagonul. Aceasta include exercitii si intalniri bilaterale, exercitii navale comune si conferinte pentru planificari militare, a declarat purtatorul de cuvant al apararii SUA, amiralul John Kirby. Ora 00:15 Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, a luat cina, luni, la Geneva, cu seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a anuntat o sursa diplomatica germana. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a vedea evolutia evenimentelor din Ucraina.

FOTO Criza din Ucraina. Ucraina acuza existenta unui ultimatum din partea Flotei ruse din Marea Neagra, informatie negata de fortele rusesti. Polonia cere reunirea de urgenta a NATO, potrivit art 4 din Tratatul aliantei

Puterile occidentale, cu G7 in frunte, pun o presiune tot mai mare asupra Rusiei acuzata de Ucraina ca ales razboiul, pentru a incerca sa gaseasca o solutie la unul dintre cele mai grave conflicte cu Moscova de la caderea Zidului Berlinului. Ora 05:15 Ultimatumul dat de Flota Rusa din Marea Neagra a expirat. Nu se inregistreaza deocamdata nicio actiune militara a Rusiei. Rusii au negat in cursul serii de luni ca ar fi dat acest ultimatumOra 03:00 AFP: Statele Unite au suspendat toate legaturile militare intre Washington si Moscova dupa interventia rusa in Crimeea, a anuntat luni seara PentagonulRamaneti pe HotNews. ro pentru a vedea evolutia evenimentelor din Ucraina.

ULTIMATUMUL care da fiori reci Europei: Sa se predea, altfel vor fi luati cu asalt. Flota rusa NEAGA informatia

40 - Flota rusa din Marea Neagra a negat informatiile conform carora ar fi dat un ultimatum unitatilor militare ucrainene din Crimeea pana marti dimineata, la ora locala 05:00 03:00 GMT), pentru.

ULTIMATUMUL care da fiori reci Europei. FLOTA RUSA de la Marea Neagra: Sa se predea, altfel vor fi luati cu asalt

Flota rusa la Marea Neagra a dat ultimatum fortelor ucrainene din Crimeea sa se predea pana marti la ora locala 5. 00 si ora Romaniei), altfel vor fi luate cu asalt, potrivit unor surse de la Ministerul.

UPDATE. Doua PORTURI de la Marea Neagra au fost inchise din cauza cetii dense.

Cele douaporturi, Constanta Nord si Constanta Sud Agigea au fost inchise atat traficului fluvial, cat si traficului maritim, anunta Centrul Infotrafic. ---- Doua porturi de la Marea Neagra au fost inchise, luni dimineata, din cauza cetii dense, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Este vorba despre porturile Constanta Nord si Constanta Sud Agigea, iar masura a fost luata numai pentru traficul fluvial. In aceste doua porturi, traficul maritim ramane, in .

Marea Neagra fierbe: Marina SUA, catre Crimeea; Turcia si NATO, in alerta.

In replica la interventia rusa in Crimeea, presedintele SUA Obama a ordonat ridicarea nivelului de alerta al Flotei a VI din Mediterana, anunta Vocea Rusiei, informatie preluata de http://deschide. md. Doua nave de elita ale Marinei SUA se afla deja in Marea Neagra. Este vorba despre distrugatorul USS Ramage DDG 61) si nava de comanda USS Mount Whitney LCC 20), ultima fiind nava amiral a Flotei a 6-a din Marea Mediterana. USS Mount Whitney este considerata varf tehnologic in ce priveste .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3271 seconds )