Libnet.ro
UNICEF

12:15

UPDATE Incendiul de la Rin Grand Hotel din Capitala a fost STINS.

România Liberă România Liberă,
UPDATE Incendiul de la Rin Grand Hotel din Capitala a fost STINS.

UPDATE Incendiul izbucnit marti seara la parterul Rin Grand Hotel din sectorul 4 a fost stins la 21. 30, informeaza Mediafax. Incendiul, care a fost semnalat la 112 printr-un apel facut in jurul orei 20. 45, a izbucnit la patiseria hotelului, unde au ars aproximativ 150 de metri patrati, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile. Focul a afectat insa si spatii administrative aflate la etajul I, a mai spus Daniel . continuă pe România Liberă

Incendiu la Rin Grand Hotel din Capitala. Aproximativ 150 de metri patrati au ars

Un incendiu a izbucnit, marti seara, la parterul Rin Grand Hotel din sectorul 4, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, pentru Mediafax. Potrivit acestuia, incendiul, care a distrus circa 150 metri patrati din cladire, a fost stins in jurul orei 21:30.

Incendiu la Rin Grand Hotel din Capitala.

Un incendiu a izbucnit, marti seara, la parterul Rin Grand Hotel din sectorul 4, pompierii intervenind, la ora transmiterii acestei stiri, pentru stingerea focului, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile. Incendiul, care a fost semnalat la 112 printr-un apel facut in jurul orei 20. 45, a izbucnit la patiseria hotelului, unde au ars aproximativ 150 de metri patrati, potrivit sursei citate. Focul a afectat .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2656 seconds )