Libnet.ro
UNICEF

08:45

UPDATE. Instanta a ramas in pronuntare in cazul lui Horia Georgescu

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Instanta a ramas in pronuntare in cazul lui Horia Georgescu

59: Instanta a ramas in pronuntare in cazul cererii DNA privind arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului sef al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, acuzat de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, conform B1 TV. continuă pe România Liberă

Instanta a ramas in pronuntare in cazul lui Horia Georgescu: Voi respecta decizia judecatorului indiferent care va fi (VIDEO)

Instanta a ramas in pronuntare in cazul cererii DNA privind arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului sef al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, acuzat de abuz in serviciu cu.

Mircea Badea: Stiu ca nu este frumos, dar totusi, sa facem pariuri. Eu cred ca Horia Georgescu intra la puscarie

Mircea Badea a comentat cazul lui Horia Georgescu, in pasa cu emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu. Dar noi cand aflam ce se intampla cu Horica? inteleg ca ordonanta de.

Horia Georgescu a plecat de la ICCJ, dupa ce i-a expirat ordonanta de retinere

13 - Fostul sef al ANI Horia Georgescu a plecat, marti seara, de la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), care a ramas in pronuntare privind propunerea procurorilor DNA de arestare a sa,.

UPDATE Horia Georgescu a fost arestat pentru 30 de zile

UPDATE 06:10 Fostul sef al Agentiei Nationale Anticoruptie Horia Georgescu a fost arestat in noapatea de marti spre miercuri pentru 30 de zile, potrivit Digi 24. Acesta a fost reincarcerat, miercuri dimineata, in Arestul Politiei Capitalei. Inalta Curte a decis ca cererea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva a lui Horia Georgescu intr-un dosar legat de retrocedari ilegale este intemeiata.

Judecatorii decid daca il aresteaza pe Horia Georgescu

UPDATE: Fostul sef al ANI Horia Georgescu este liber sa plece acasa. Ordonanta de retinere de 24 de ore a expirat, iar sedinta de judecata in cadrul careia se discuta punerea sa sub arest preventiv a fost .

Seful ANI, Horia Georgescu, a fost retinut de DNA. Prejudiciul din dosar se ridica la 75 de milioane de euro

UPDATE - Seful ANI, Horia Georgescu, a fost retinut de procurorii anticoruptie. El e acuzat de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, care ar fi fost comis pe vremea cand era secretar general al ANI.

Cum s-a ales praful de integritatea sefului ANI, Horia Georgescu

Acuzat de abuz in serviciu, in cazul unor despagubiri acordate de ANRP, presedintele demisionar al ANI, Horia Georgescu, a fost supus marti unor audieri-maraton de catre magistratii Curtii Supreme, care au judecat cererea procurorilor DNA de arestare a acestuia.

De la ,,integritate, la puscarie - Horia Georgescu, retinut pentru abuz in serviciu

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost retinut, luni, de procurorii anticoruptie, pentru abuz in serviciu, legat de retrocedari in cazul unor imobile supraevaluate, el fiind scos din sediul DNA incatusat si urcat intr-o masina.

Horia Georgescu, suspectat de abuz in serviciu, intr-un dosar privind retrocedari ilegale

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, adus cu mandat la DNA, este suspectat de abuz in serviciu, intr-un dosar deschis in urma unei sesizari a ANRP privind retrocedari in cazul unor imobile supraevaluate, au declarat luni, pentru.

Horia Georgescu, seful ANI, adus cu mandat la DNA. Numele lui Bica, pomenit in audierea lui Georgescu

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost adus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata, pentru a fi audiat intr-un dosar. Horia Georgescu a ajuns la sediul Directiei .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )