Libnet.ro
UNICEF

23:30

UPDATE. Judecatorii decid daca ii aresteaza preventiv pe fratii Camataru. Lui Sile i s-a facut rau si a ajuns la Spitalul Universitar

Antena3 Antena3,
UPDATE. Judecatorii decid daca ii aresteaza preventiv pe fratii Camataru. Lui Sile i s-a facut rau si a ajuns la Spitalul Universitar

UPDATE ora 23. 15:Lui Sile Camataru i s-a facut rau si a fost chemata o ambulanta care l-a transportat la Spitalul Universitar. UPDATE: Fratii Camataru sunt inca la instanta. Cei doi afla in. continuă pe Antena3

Fratii Camataru afla sambata daca vor fi arestati preventiv pentru 30 de zile

Fratii Nutu si Sile Camataru au ajuns la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 si vor afla daca vor fi arestati pentru 30 de zile, dupa ce au fost retinuti in urma bataii de pe holurile Curtii.

UPDATE. Ordonanta de retinere pentru fratii Camataru a expirat. Cei doi sunt liberi sa plece acasa

Ordonanta de retinere pentru Nutu si Sile Camataru a expirat, asa ca acestia sunt liberi sa plece. De altfel, Sile a iesit in urma cu putin timp din judecatorie si este liber sa plece acasa.

Fratii Camataru, in arestul Politiei Capitalei

Fratii Ion si Vasile Balint, alias Nutu si Sile Camataru, impreuna cu trei apropiati ai acestora au fost retinuti, vineri seara, dupa o altercatie care a avut loc joi la Curtea de Apel Bucuresti, unde acestia erau judecati, transmit surse din presa.

Fratii Camataru au fost retinuti din nou, dupa ce au facut scandal la Curtea de Apel Bucuresti

Sile si Nutu Camataru au fost retinuti din nou. Cei mai temuti interlopi ai Romaniei au pornit joi un scandal chiar in fata magistratilor. Batausii din clanul Camataru au vrut sa ii.

Fratii Camataru si alti trei barbati au fost RETINUTI dupa incaierarea de la Curtea de Apel

Fratii Ion si Vasile Balint, cunoscuti drept Nutu si Sile Camataru, precum si trei apropiati ai lor au fost retinuti, vineri seara, dupa altercatia ce a avut loc joi la Curtea de Apel Bucuresti.

Fratii Camataru si alte trei persoane, retinuti dupa incidentul de la Curtea de Apel

Fratii Ion si Vasile Balint, zisi Nutu si Sile Camataru, si alti trei apropiati ai acestora au fost retinuti, vineri seara, dupa altercatia ce a avut loc joi la Curtea de Apel Bucuresti, unde acestia erau judecati.

Fratii Camataru si patru locotenenti, adusi la Politia Capitalei (VIDEO)

Sile si Nutu Camataru au fost adusi vineri la Politia Capitalei, dupa ce in urma cu o zi au fost audiati la sectia 14, informeaza B1 TV. Alaturi de ei, au mai fost adusi si patru locotenenti. Cei doi au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )