Libnet.ro
UNICEF

11:45

UPDATE Michael Schumacher a suferit un traumatism cranian grav, anunta autoritatile franceze. Sportivul se afla in stare critica

Adevărul Adevărul,
UPDATE Michael Schumacher a suferit un traumatism cranian grav, anunta autoritatile franceze. Sportivul se afla in stare critica

Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, in varsta de 44 de ani, a suferit un traumatism cranian grav, viata acestuia nefiind in pericol, au anuntat, duminica seara, autoritatile din statiunea alpina Meribel Franta), conform Mediafax. continuă pe Adevărul

Michael Schumacher a suferit un traumatism cranian grav, anunta autoritatile franceze

Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, in varsta de 44 de ani, a suferit un traumatism cranian grav, viata acestuia nefiind in pericol, au anuntat, duminica seara, autoritatile din statiunea alpina Meribel Franta), conform Mediafax.

Michael Schumacher se afla in coma dupa accidentul de schi. Acesta a suferit o hemoragie craniana

Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, in varsta de 44 de ani, este in coma, dupa ce s-a accidentat in timp ce schia, in prezent starea acestuia fiind critica, au anuntat, duminica seara, doctorii Centrului Medical Universitar din Grenoble CHU), potrivit BBC.

UPDATE Michael Schumacher a suferit un accident grav la schi. Fostul campion de F1 a fost dus cu elicopterul la spital: Avea casca si s-a lovit cu capul de o stanca. Este agitat dar constient

Fostul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher a suferit o lovitura grava la cap in urma unui accident la schi in statiunea Meribel din Alpii francezi, informeaza Reuters. Germanul a fost transportat de urgenta la spital cu un elicopter. Directorul statiunii a explicat ca Schumacher s-a lovit cu capul de o stanca, insa avea casca. Cand a fost luat de medici, acesta era constient. UPDATE Autoritatile din Meribel au anuntat, duminica seara, ca fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a suferit un traumatism cranian grav, dar viata nu ii este in pericol, informeaza AFP. La scurt timp dupa anuntul autoritatilor din Meribel, ledauphine. com a notat insa ca starea lui Schumacher s-a agravat si ca viata fostului pilot ar fi acum in pericol.

UPDATE. Schumacher, ranit intr-un accident de schi. Sportivul, traumatism cranian grav.

UPDATE: Autoritatile din Meribel au anuntat, duminica seara, ca fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a suferit un traumatism cranian grav, dar viata nu ii este in pericol, informeaza AFP, conform Mediafax. Jandarmeria montana din Courcheval, care a intervenit dupa accidentul lui Schumacher, a precizat ca germanul a suferit un traumatism cranian sever. La scurt timp dupa anuntul autoritatilor din Meribel, ledauphine. com a notat insa ca starea lui Schumacher s-a agravat si ca viata .

Michael Schumacher a suferit un traumatism cranian in urma unui accident de schi

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost ranit grav intr-un accident de schi, duminica dimineata, in statiunea Meribel, transmite postul de radio Europe 1. Schumacher a suferit un traumatism.

Michael Schumacher a suferit un accident grav la schi. Fostul campion de F1 a fost dus cu elicopterul la spital: Avea casca si s-a lovit cu capul de o stanca. Este agitat dar constient

Fostul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher a suferit o lovitura grava la cap in urma unui accident la schi in statiunea Meribel din Alpii francezi, informeaza Reuters. Germanul a fost transportat de urgenta la spital cu un elicopter. Directorul statiunii a explicat ca Schumacher s-a lovit cu capul de o stanca, insa avea casca. Cand a fost luat de medici, acesta era constient.

Presa franceza: Michael Schumacher, ranit grav intr-un accident de schi

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, a fost ranit grav intr-un accident de schi, duminica dimineata, in statiunea Meribel, potrivit postului de radio Europe 1, citat de L'Equipe.

Michael Schumacher, RANIT GRAV intr-un accident de schi. Era socat, dar constient

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost ranit grav intr-un accident de schi, duminica dimineata, in statiunea Meribel, sustine postul de radio Europe 1, citat de.

Michael Schumacher, RANIT GRAV intr-un accident de schi

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost ranit grav intr-un accident de schi, duminica dimineata, in statiunea Meribel, sustine postul de radio Europe 1, citat de.

Michael Schumacher, ranit grav intr-un accident de schi. Germanul a fost evacuat cu elicopterul la spital

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost ranit grav intr-un accident de schi, duminica dimineata.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )