Libnet.ro
UNICEF

09:30

Michael Schumacher, RANIT GRAV intr-un accident de schi. Era socat, dar constient

Antena3 Antena3,
Michael Schumacher, RANIT GRAV intr-un accident de schi. Era socat, dar constient

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost ranit grav intr-un accident de schi, duminica dimineata, in statiunea Meribel, sustine postul de radio Europe 1, citat de. continuă pe Antena3

Michael Schumacher, ranit grav intr-un accident de schi. Germanul a fost evacuat cu elicopterul

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost ranit grav intr-un accident de schi, duminica dimineata.

Michael Schumacher, ranit grav intr-un accident de schi. Germanul a fost evacuat cu elicopterul la spital

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost ranit grav intr-un accident de schi, duminica dimineata.

Michael Schumacher, RANIT GRAV intr-un accident de schi

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost ranit grav intr-un accident de schi, duminica dimineata, in statiunea Meribel, sustine postul de radio Europe 1, citat de.

Presa franceza: Michael Schumacher, ranit grav intr-un accident de schi

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, a fost ranit grav intr-un accident de schi, duminica dimineata, in statiunea Meribel, potrivit postului de radio Europe 1, citat de L'Equipe.

Schumacher, ranit grav intr-un accident de schi.

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost ranit grav intr-un accident de schi, duminica dimineata, in statiunea Meribel, sustine postul de radio Europe 1, conform Mediafax. Schumacher a suferit un traumatism cranian dupa ce a cazut in timp ce schia si a fost transportat la spital, conform LEquipe. Directorul general al statiunii, Christophe Gernignon-Lecomte, a confirmat accidentul pentru RMC si a subliniat ca Schmacher era agitat dar constient: Nu stiu .

Doi morti si un ranit grav intr-un accident rutier produs pe DN 66, in Gorj

Doua femei au murit, in noaptea de joi spre vineri, in judetul Gorj, dupa ce masina in care se aflau a iesit de pe carosabil, s-a izbit de un cap de pod si s-a oprit intr-un copac de pe marginea soselei, soferul fiind si el grav ranit in urma accidentului.

Michael Schumacher a suferit un traumatism cranian in urma unui accident de schi

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost ranit grav intr-un accident de schi, duminica dimineata, in statiunea Meribel, transmite postul de radio Europe 1. Schumacher a suferit un traumatism.

Romanul ranit grav intr-un atac armat in Italia a murit

Romanul in varsta de 21 de ani care era in moarte cerebrala, in Italia, dupa un atac armat in care mama lui fusese ucisa, a decedat vineri, relateaza site-ul ziarului italian Il Messaggero.

UPDATE. Schumacher, ranit intr-un accident de schi. Sportivul, traumatism cranian grav.

UPDATE: Autoritatile din Meribel au anuntat, duminica seara, ca fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a suferit un traumatism cranian grav, dar viata nu ii este in pericol, informeaza AFP, conform Mediafax. Jandarmeria montana din Courcheval, care a intervenit dupa accidentul lui Schumacher, a precizat ca germanul a suferit un traumatism cranian sever. La scurt timp dupa anuntul autoritatilor din Meribel, ledauphine. com a notat insa ca starea lui Schumacher s-a agravat si ca viata .

Michael Schumacher s-a lovit cu capul de o piatra la schi

Michael Schumacher, de sapte ori campion mondial in Formula 1, a suferit duminica un accident la schi, o lovitura la cap destul de serioasa.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )