Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Mircea Geoana: Planul opozitiei, alegeri anticipate in urma protestelor de strada / Iliescu m-a facut prostanac / Ponta nu are coeficientul de mutra

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Mircea Geoana: Planul opozitiei, alegeri anticipate in urma protestelor de strada / Iliescu m-a facut prostanac / Ponta nu are coeficientul de mutra

Mircea Geoana a afirmat marti seara, la Realitatea TV, ca agatarea disperata a lui Victor Ponta de scaune va avea un efect catastrofal asupra PSD si a avertizat ca planul adevarat al actualei opozitii este declansarea alegerilor anticipate in urma protestelor de strada. continuă pe Hotnews

Mircea Geoana: Planul opozitiei, alegeri anticipate in urma protestelor de strada / Iliescu m-a facut prostanac / Ponta nu are coeficientul de mutra

Mircea Geoana a afirmat marti seara, la Realitatea TV, ca agatarea disperata a lui Victor Ponta de scaune va avea un efect catastrofal asupra PSD si a avertizat ca planul adevarat al actualei opozitii este declansarea alegerilor anticipate in urma protestelor de strada.

Mircea Geoana trebuie sa plece din vila de la RAAPPS

In mai putin de doua luni, Mircea Geoana trebuie sa paraseasca vila de lux de la RAAPPS, in care locuieste de aproape 10 ani. Asta dupa ce si-a pierdut, odata cu excluderea din PSD, functia de inalt reprezentant al guvernului, arata romaniatv. net.

Mircea Geoana trebuie sa plece din vila de la RAAPPS, dupa ce nu mai ocupa functia de inalt reprezentant al guvernului

In mai putin de doua luni, Mircea Geoana trebuie sa paraseasca vila de lux de la RAAPPS, in care locuieste de aproape 10 ani. Asta dupa ce si-a pierdut, odata cu excluderea din PSD, functia de inalt.

Adevarul Live, ora 20.00: Mircea Geoana, fost ministru de Externe, comenteaza alegerile din Republica Moldova

Mircea Geoana, fost ministru de Externe, Oana Popescu, analist de politica internationala si colaborator Foreign PolicyRomania, Cristian Unteanu, corespondent Adevarul la Bruxelles, si Elena Dumitru, corespondent Adevarul la Chisinau, comenteaza la cald alegerile din Republica Moldova si viitorul acestei tari.

Liviu Dragnea: Mircea Geoana face parte din fratia mafiota din cauza careia am plecat de la Ministerul de Interne

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la Romania TV, ca Mircea Geoana si Marian Vanghelie fac parte dintr-o fratie mafiota impreuna cu Viorel Hrebenciuc, Catalin Voicu si Dumitru Iliescu, ce au incercat sa impuna oameni cu probleme din punctul de vedere al justitiei in functii cheie ale statului. Dragnea a afirmat ca acesta este motivul pentru care a demisionat din fruntea Ministerului de Interne, in februarie 2009, dupa numai o luna de mandat.

Liviu Dragnea: Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc fac parte dintr-o fratie mafiota

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, i-a acuat, vineri, pe Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc ca ar face parte dintr-o fratie mafiota, relateaza Stiripesurse. Nimeni din partid.

Vasile Blaga: Vom depune motiune de cenzura in februarie/ Cel mai corect ar fi sa ajungem la putere prin alegeri anticipate

PNL va introduce o motiune de cenzura impotriva Guvernului in luna februarie, anul viitor, a declarat marti, la Gandul Live, co-presedintele PNL Vasile Blaga. El a precizat, insa, ca cel mai corect ar fi ca PNL sa acceada la guvernare prin alegeri anticipate. Scenariul este sustinut si de presedintele ales Klaus Iohannis, scrie Gandul.

ISRAEL: Netanyahu cere alegeri anticipate, dupa demiterea a doi ministri

Benjamin Netanyahu, premierul Israelului, a cerut marti convocarea alegerilor parlamentare anticipate dupa ce a demis doi ministri foarte importanti ai cabinetului sau: Yair Lapid, ministrul Finantelor, si Tzipi Livni, ministrul Justitiei, reprezentantii partidelor de centru-dreapta si de centru stanga .

Benjamin Netanyahu cere alegeri anticipate in Israel, dupa demiterea a doi ministri

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a propus marti convocarea alegerilor parlamentare anticipate dupa ce a demis doi ministri importanti, relateaza AFP. Netanyahu i-a demis din functii pe Yair Lapid,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )