Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Un nou episod de cosmar cu CFR-ul: Calatori blocati peste 10 ore in trenuri in zona Brasov

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Un nou episod de cosmar cu CFR-ul: Calatori blocati peste 10 ore in trenuri in zona Brasov

Cei care marti au fost nevoiti sa calatoreasca cu trenul pe ruta Brasov-Bucuresti au avut mare ghinion. Din cauza vremii nefavorabile, trenurile au avut intarzieri si de peste 10 ore. Este adevarat ca vremea a fost cu totul uimitoare pentru aceasta perioada a anului, iar ninsoarea este un fenomen cu totul deosebit pentru inceput de octombrie, insa asta nu scuza faptul ca oamenilor nu li s-a oferit nicio posibilitate de a scapa din trenurile care ii tin captivi. UPDATE Trenurile au ajuns in Bucuresti in jurul orei 3 noaptea, unele si cu peste 600 de minute intarziere. continuă pe Hotnews

UPDATE Un nou episod de cosmar cu CFR-ul: Calatori blocati de 10 ore in trenuri in zona Brasov

Cei care marti au fost nevoiti sa calatoreasca cu trenul pe ruta Brasov-Bucuresti au avut mare ghinion. Din cauza vremii nefavorabile, trenurile au avut intarzieri si de peste 10 ore. Este adevarat ca vremea a fost cu totul uimitoare pentru aceasta perioada a anului, iar ninsoarea este un fenomen cu totul deosebit pentru inceput de octombrie, insa asta nu scuza faptul ca oamenilor nu li s-a oferit nicio posibilitate de a scapa din trenurile care ii tin captivi.

Un nou episod de cosmar cu CFR-ul: Calatori blocati de 10 ore in trenuri in zona Brasov

Cei care marti au fost nevoiti sa calatoreasca cu trenul pe ruta Brasov-Bucuresti au avut mare ghinion. Din cauza vremii nefavorabile, trenurile au avut intarzieri si de 10 ore. Este adevarat ca vremea a fost cu totul uimitoare pentru aceasta perioada a anului, iar ninsoarea este un fenomen cu totul deosebit pentru inceput de octombrie, insa asta nu scuza faptul ca oamenilor nu li s-a oferit nicio posibilitate de a scapa din trenurile care ii tin captivi.

Un nou episod de cosmar cu CFR-ul: Calatorii sunt blocati de 10 ore in trenuri in zona Brasov

Cei care marti au fost nevoiti sa calatoreasca cu trenul pe ruta Brasov-Bucuresti au avut mare ghinion. Din cauza vremii nefavorabile, dar si a incompetentei lucratorilor CFR, trenurile au avut intarzieri si de 10 ore. Este adevarat ca vremea a fost cu totul uimitoare pentru aceasta perioada a anului, iar ninsoarea este un fenomen cu totul deosebit pentru inceput de octombrie, insa asta nu scuza faptul ca oamenilor nu li s-a oferit nicio posibilitate de a scapa din trenurile care ii tin captivi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3608 seconds )