Libnet.ro
UNICEF

20:00

UPDATE. Primele autovehicule din al doilea convoi rus cu ajutor umanitar pentru Ucraina au trecut vineri seara punctul de control vamal rus Donetk (PRESA)

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Primele autovehicule din al doilea convoi rus cu ajutor umanitar pentru Ucraina au trecut vineri seara punctul de control vamal rus Donetk (PRESA)

Agentia de presa Itar-Tass informeaza ca primele autovehicule din al doilea convoi rus cu ajutor umanitar pentru Ucraina a trecut vineri seara punctul de control vamal rus Donetk, indreptandu-se spre punctul vamal ucrainean, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Al doilea convoi rus cu ajutor umanitar pentru Ucraina a trecut vineri seara punctul de control vamal rus Donetk (PRESA)

Agentia de presa Itar-Tass informeaza ca al doilea convoi rus cu ajutor umanitar pentru Ucraina a trecut vineri seara punctul de control vamal rus Donetk, indreptandu-se spre punctul vamal ucrainean, conform Mediafax.

Al doilea convoi umanitar rus trece frontiera spre estul Ucrainei

Al doilea convoi rus cu ajutor umanitar pentru Ucraina a trecut vineri seara punctul de control vamal rus Donetk, indreptandu-se spre punctul vamal ucrainean, relateaza Itar-Tass. Convoiul este format din 33 de.

Vladimir Putin a ordonat verificarea nivelului de pregatire al soldatilor din Orientul Indepartat Rus

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat verificari rapide ale nivelului de pregatire al soldatilor din Orientul Indepartat Rus, relateaza Reuters.

UPDATE. VIDEO. Primarul din Radauti, arestat

Primarul din Radauti, Aurel Olarean PDL), a fost arestat, sub acuzatia ca ar fi santajat un consilier local sa voteze un proiect privind un onorariu de 65. 000 de euro pentru un avocat si sa se inscrie in partidul din care edilul face parte, in baza OUG 55/2014 privind migratia alesilor locali. Olarean este cercetat de DNA si a fost adus, joi, la Bucuresti la audieri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3124 seconds )