Libnet.ro
UNICEF

01:05

Al doilea convoi rus cu ajutor umanitar pentru Ucraina a trecut vineri seara punctul de control vamal rus Donetk (PRESA)

România Liberă România Liberă,
Al doilea convoi rus cu ajutor umanitar pentru Ucraina a trecut vineri seara punctul de control vamal rus Donetk (PRESA)

Agentia de presa Itar-Tass informeaza ca al doilea convoi rus cu ajutor umanitar pentru Ucraina a trecut vineri seara punctul de control vamal rus Donetk, indreptandu-se spre punctul vamal ucrainean, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

UPDATE. Primele autovehicule din al doilea convoi rus cu ajutor umanitar pentru Ucraina au trecut vineri seara punctul de control vamal rus Donetk (PRESA)

Agentia de presa Itar-Tass informeaza ca primele autovehicule din al doilea convoi rus cu ajutor umanitar pentru Ucraina a trecut vineri seara punctul de control vamal rus Donetk, indreptandu-se spre punctul vamal ucrainean, conform Mediafax.

Al doilea convoi umanitar rus trece frontiera spre estul Ucrainei

Al doilea convoi rus cu ajutor umanitar pentru Ucraina a trecut vineri seara punctul de control vamal rus Donetk, indreptandu-se spre punctul vamal ucrainean, relateaza Itar-Tass. Convoiul este format din 33 de.

Porosenko, vizita in SUA; Presedintele vrea un statut special la NATO pentru Ucraina

Presedintele ucrainean Petro Prosenko a precizat vineri ca isi doreste obtinerea unui statut special la NATO pentru Ucraina, in cursul vizitei pe care o efectueaza saptamana viitoare in Ucraina, informeaza AFP.

ONU a lansat prima sa operatiune de ajutor alimentar in Ucraina. Organizatia spera sa ajute 120.000 de persoane in urmatoarele sase luni

ONU a anuntat vineri ca a lansat prima sa operatiune de ajutor alimentar in Ucraina si spera sa ajute 120. 000 de persoane in urmatoarele sase luni, in conditiile in care primele ratii au ajuns in est, la.

ONU a lansat prima sa operatiune de ajutor alimentar in Ucraina

ONU a anuntat, vineri, ca a lansat prima sa operatiune de ajutor alimentar in Ucraina si spera sa ajute 120. 000 de persoane in urmatoarele sase luni, in conditiile in care primele ratii au ajuns in est, la.

Porosenko spera sa obtina un statut special la NATO pentru Ucraina in timpul vizitei in SUA

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat vineri ca spera sa obtina pentru tara sa un statut special la NATO in cursul vizitei pe care o efectueaza saptamana viitoare in Statele Unite, scrie AFP.

Porosenko spera sa obtina un statut special la SUA pentru Ucraina

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a anuntat vineri ca spera sa obtina pentru tara sa un statut special la SUA in cursul vizitei pe care o efectueaza saptamana viitoare in Statele Unite - o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2615 seconds )