Libnet.ro
UNICEF

08:30

UPDATE: Procuror luat ostatic dintr-un tribunal din Turcia. Infractorii au fost ucisi

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Procuror luat ostatic dintr-un tribunal din Turcia. Infractorii au fost ucisi

Presupusi membri ai miscarii radicale Partidul Revolutionar pentru Eliberarea Poporului DHKP-C) au luat ostatic un procuror, intr-o instanta din Istanbul, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Procuror luat ostatic dintr-un tribunal din Turcia

Presupusi membri ai miscarii radicale Partidul Revolutionar pentru Eliberarea Poporului DHKP-C) au luat ostatic un procuror, intr-o instanta din Istanbul, informeaza Mediafax.

Un procuror a fost luat ostatic intr-un tribunal din Istanbul

Barbati inarmati au luat, azi, ostatic intr-un tribunal din Istanbul procurorul care se ocupa de o ancheta lansata dupa moartea unui tanar ranit de politie in timpul protestelor antiguvernamentale din 2013, a informat mass-media locala, citata de AFP.

Un procuror a fost LUAT ostatic intr-un tribunal din Istanbul

MehmetSelimKiraz, un procuror din Istanbul a fost luat ostatic de un grup extremist de dreapta, intitulat DHKP/C, chiar in incinta unui tribunal din Istanbul. Oficialul judiciar ancheta cazul lui Berkin.

Un procuror este tinut ostatic intr-un tribunal din Istanbul, de catre o grupare revolutionara de stanga

Un procuror, care se ocupa de cazul unui tanar ranit de politie in timpul protestelor anti-guvernamentale, a fost luat ostatic intr-un tribunal din Istanbul, de catre mai multi indivizi inarmati, informeaza ho.

EXPLOZIE PUTERNICA la tribunalul din Istanbul unde un procuror a fost luat ostatic

24 - O puternica explozie si focuri de arma au fost auzite marti seara in tribunalul din Istanbul, unde mai multi barbati inarmati l-au luat ostatic pe procurorul care se ocupa de ancheta lansata.

Barbatii care au luat ostatic un procuror din Istanbul au fost ucisi de politie. Procurorul a murit la spital, in urma ranilor

21 - Doi presupusi membri ai miscarii radicale Partidul Revolutionar pentru Eliberarea Poporului DHKP-C), care au tinut ostatic marti un procuror intr-o instanta din Istanbul, au fost ucisi de.

EVADARE ca-n filmele americane! Un detinut a fugit de sub nasul politistilor dintr-un spital din Virginia

Mai multe focuri de arma s-au auzit intr-unul din cele mai mari spitale din Virginia SUA), anunta surse locale. Informatia este confirmata de catre autoritati, care sustin ca politistii au folosit armele.

La un pas sa fie ingropati de vii. Jumatate dintr-un sat din Bacau, evacuata din cauza alunecarilor de teren: Nu mai puteam deschide usile

Aproape jumatate de sat a fost evacuat in judetul Bacau din cauza alunecarilor de teren. Dealul pe care sunt construite casele a inceput sa se surpe, cu tot cu gospodariile oamenilor. Tavanul si peretii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )