Libnet.ro
UNICEF

14:15

Un procuror este tinut ostatic intr-un tribunal din Istanbul, de catre o grupare revolutionara de stanga

B1 B1,
Un procuror este tinut ostatic intr-un tribunal din Istanbul, de catre o grupare revolutionara de stanga

Un procuror, care se ocupa de cazul unui tanar ranit de politie in timpul protestelor anti-guvernamentale, a fost luat ostatic intr-un tribunal din Istanbul, de catre mai multi indivizi inarmati, informeaza ho. continuă pe B1

Un procuror a fost luat ostatic intr-un tribunal din Istanbul

Barbati inarmati au luat, azi, ostatic intr-un tribunal din Istanbul procurorul care se ocupa de o ancheta lansata dupa moartea unui tanar ranit de politie in timpul protestelor antiguvernamentale din 2013, a informat mass-media locala, citata de AFP.

Un procuror a fost LUAT ostatic intr-un tribunal din Istanbul

MehmetSelimKiraz, un procuror din Istanbul a fost luat ostatic de un grup extremist de dreapta, intitulat DHKP/C, chiar in incinta unui tribunal din Istanbul. Oficialul judiciar ancheta cazul lui Berkin.

STARE DE URGENTA la Istanbul. Un procuror este tinut OSTATIC de o grupare extremista (VIDEO)

MehmetSelimKiraz, un procuror din Istanbul, a fost luat ostatic de un grup extremist de dreapta, intitulat DHKP/C, chiar in incinta unui tribunal din Istanbul. Oficialul judiciar ancheta cazul lui Berkin.

UPDATE: Procuror luat ostatic dintr-un tribunal din Turcia. Infractorii au fost ucisi

Presupusi membri ai miscarii radicale Partidul Revolutionar pentru Eliberarea Poporului DHKP-C) au luat ostatic un procuror, intr-o instanta din Istanbul, informeaza Mediafax.

Procuror luat ostatic dintr-un tribunal din Turcia

Presupusi membri ai miscarii radicale Partidul Revolutionar pentru Eliberarea Poporului DHKP-C) au luat ostatic un procuror, intr-o instanta din Istanbul, informeaza Mediafax.

VIDEO Turcia: Luare de ostatici intr-un tribunal dim Istanbul

Barbati inarmati, despre care se presupune ca ar fi membri ai miscarii radicale Partidul Revolutionar pentru Eliberarea Poporului, l-au luat marti ostatic, intr-un tribunal din Istanbul, pe procurorul care se ocupa de ancheta lansata dupa moartea unui adolescent ranit de politie in timpul protestelor antiguvernamentale din 2013.

Perchezitii DIICOT, intr-un dosar din domeniul criminalitatii cibernetice

Procurorii DIICOT Olt au efectuat, marti, mai multe perchezitii, intr-un dosar din domeniul criminalitatii informatice, cu un prejudiciu de 25. 000 USD, informeaza un comunicat al institutiei.

Tragedie intr-o familie din Satu Mare. O femeie a murit dupa ce o bucata dintr-un flex i-a sectionat gatul

Un accident ciudat a provocat o tragedie intr-o familie din Satu Mare. Un barbat si-a omorat din greseala sotia, chiar sub privirile fiicei lor. Omul lucra cu un flex in curte, iar piatra aparatului s-a spart.

Doi barbati impuscati intr-un poligon din Bucuresti: Un client a tras in instructor, apoi s-a sinucis

Un instructor si un elev au murit in urma unor impuscaturi la Poligonul UTI din sectorul 4 al Capitalei, marti seara, cazul fiind cercetat de Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei si procurorii .

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )