Libnet.ro
UNICEF

21:00

UPDATE Rares Bogdan a primit aviz favorabil de la comisiile de cultura ale Parlamentului. Planurile lui pentru TVR: Vrea o emisiune saptamanala, plus invitati ca Pieleanu, Nistorescu, Alina Mungiu sau Plesu/ PSD nu a participat la votul in plen, cel mai

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Rares Bogdan a primit aviz favorabil de la comisiile de cultura ale Parlamentului. Planurile lui pentru TVR: Vrea o emisiune saptamanala, plus invitati ca Pieleanu, Nistorescu, Alina Mungiu sau Plesu/ PSD nu a participat la votul in plen, cel mai

Comisiile de cultura ale Parlamentului au acordat marti aviz favorabil jurnalistului Rares Bogdan in urma audierii acestuia pentru functia de director general interimar al Societatii Romane de Televiziune, anunta Agerpres. Rares Bogdan a declarat la audieri ca vrea sa faca o emisiune saptamanala la TVR, dar si sa invite colaboratori preum Stelian Tanase, Mircea Dinescu, Alina Mungiu Pippidi, Cornel Nistorescu, Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu, Marius Pieleanu, Cristian Tudor Popescu. 35 Sedinta de plen a inceput. PDL a parasit sala, PNL cere pauza de 5 minute. PSD nu este in sala pentru ca doreste blocarea numirii lui Rares Bogdan la SRTV. Cel mai probabil sedinta se va amana. Crin Antonescu, despre lipsa PSD de la votul pentru noul sef al TVR: O istorioara scurta despre cine are cuvant si cine nu . continuă pe Hotnews

Rares Bogdan a primit aviz favorabil de la comisiile de cultura ale Parlamentului. Planurile lui pentru TVR: Vrea o emisiune saptamanala, plus invitati precum Marius Pieleanu, Nistorescu, Alina Mungiu sau Plesu

Comisiile de cultura ale Parlamentului au acordat marti aviz favorabil jurnalistului Rares Bogdan in urma audierii acestuia pentru functia de director general interimar al Societatii Romane de Televiziune, anunta Agerpres. Rares Bogdan a declarat la audieri ca vrea sa faca o emisiune saptamanala la TVR, dar si sa invite colaboratori preum Stelian Tanase, Mircea Dinescu, Alina Mungiu Pippidi, Cornel Nistorescu, Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu, Marius Pieleanu, Cristian Tudor Popescu. Parlamentarii PSD iau in calcul sa se abtina la votul din plen pentru validarea lui Rares Bogdan la TVR - surse.

Rares Bogdan a primit aviz favorabil pentru sefia TVR: Nu e o sinecura, e o provocare. Voi da importanta culturii

Jurnalistul Rares Bogdan este propunerea PNL pentru conducerea Televiziunii Romane, dupa ce Claudiu Saftoiu a demisionat. Rares Bogdan a declarat, inainte de a intra la audierile comisiei de cultura, ca va da mai multa importanta programelor culturale.

Numirea lui Rares Bogdan la sefia TVR, blocata dupa ce PSD-istii au plecat din plen

Comisiile de cultura ale Parlamentului au acordat marti aviz favorabil jurnalistului Rares Bogdan in urma audierii acestuia pentru functia de director general interimar al Societatii Romane de Televiziune, anunta Agerpres. Rares Bogdan a declarat la audieri ca vrea sa faca o emisiune saptamanala la TVR, dar si sa invite colaboratori preum Stelian Tanase, Mircea Dinescu, Alina Mungiu Pippidi, Cornel Nistorescu, Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu, Marius Pieleanu, Cristian Tudor Popescu. 11: Acum se face apelul nominal al parlamentarilor pentru a se vedea daca exista cvorum sau nu. Daca nu exista cvorum, Rares Bogdan nu poate primi votul decisivUPDATE 15. 35: Sedinta de plen a inceput. PDL a parasit sala, PNL cere pauza de 5 minute. PSD nu este in sala pentru ca doreste blocarea numirii lui Rares Bogdan la SRTV. Cel mai probabil sedinta se va amana. Crin Antonescu, despre lipsa PSD de la votul pentru noul sef al TVR: O istorioara scurta despre cine are cuvant si cine nu .

Rares Bogdan a fost avizat de Comisiile de cultura pentru sefia TVR

Update 14. 28 - Realizatorul de televiziune Rares Bogdan a fost avizat favorabil, marti, in functia de director general interimar al Societatii Romane de Televiziune SRTv), marti, de catre Comisiile de cultura.

Sfidarea PSD la adresa PNL. Numirea lui Rares Bogdan la sefia TVR a picat din lipsa de cvorum dupa ce PSD-istii au plecat din plen

PSD a dat marti o lovitura liberalilor dupa scandalul modificarilor la Codul Penal, refuzind pur si simplu sa se prezinte in plen atunci cind era programat votul pentru numirea lui Rares Bogdan, propus de PNL, la sefia Senatului. Crin Antonescu a sanctionat comportamentul PSD si a declarat ca e o istorioara despre cine are cuvant, cine e mincinos. Rares Bogdan a declarat ulterior ca am cazut intre scaune, nu ma intereseaza negocierea lor. Surse parlamentare au declarat pentru HotNews. ro ca PSD s-a razbunat pe Crin Antonescu dupa declaratiile liderului liberal la adresa lui Ponta pe tema modificarilor la Codul Penal. Aceleasi surse sustin ca PNL va forta numirea unui reprezentant la TVR in sedinta de pe 30 ianuarie, dedicata bugetului. Crin Antonescu, despre lipsa PSD de la votul pentru noul sef al TVR: O istorioara scurta despre cine are cuvant si cine nu .

Rares Bogdan, avizat favorabil ca director interimar al TVR de Comisiile de cultura din Parlament

Propunerea PNL pentru a prelua functia de director general interimar al TVR, Rares Bogdan, a fost avizat favorabil, marti, de Comisiile de cultura dinParlament. Dupa avizul Comisiilor de cultura, pentru care.

Rares Bogdan, noul director general interimar la TVR

Realizatorul de televiziune Rares Bogdan a fost avizat favorabil in functia de director general interimar al Societatii Romane de Televiziune SRTv), marti, de Comisiile de cultura din Parlament, scrie Mediafax .

Rares Bogdan, la un pas sa fie noul director interimar la TVR

Realizatorul de televiziune Rares Bogdan a fost avizat favorabil in functia de director general interimar al Societatii Romane de Televiziune SRTv), marti, de Comisiile de cultura din Parlament, scrie Mediafax .

Antonescu: PNL discuta sa-l puna sef la TVR pe Rares Bogdan

Update 07:28 Ponta: Am retineri privind propunerea ca Rares Bogdan sa fie presedinte director general al TVR Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, ca are retineri fata de propunerea ca Rares Bogdan sa preia functia de presedinte director general al TVR, el aratand ca preocuparea sa este ca TVR sa devina un serviciu dorit de romani, dar care sa cheltuie mai putin in aceasta perioada dificila.

Validarea lui Rares Bogdan, respinsa de Parlament

Update 16:31 Rares Bogdan, respins de Parlament din lipsa de cvorum Validarea lui Rares Bogdan, propus de PNL in functia de presedinte director general interimar al TVR, a fost respinsa de Parlament, din lipsa de cvorum, transmit surse parlamentare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )