Libnet.ro
UNICEF

17:30

UPDATE. Sapte turisti, BLOCATI in telescaun. Au fost salvati dupa mai bine de doua ore de stat in GER

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Sapte turisti, BLOCATI in telescaun. Au fost salvati dupa mai bine de doua ore de stat in GER

Sapte turisti au ramas blocati intr-un telescaun, miercuri dupa-amiaza, in zona Bunloc din localitatea brasoveana Sacele, din cauza unei defectiuni. continuă pe România Liberă

UPDATE. Sapte turisti, OCATI in telescaun. Au fost salvati dupa mai bine de doua ore de stat in GER

Sapte turisti au ramas blocati intr-un telescaun, miercuri dupa-amiaza, in zona Bunloc din localitatea brasoveana Sacele, din cauza unei defectiuni.

Telescaun cu sapte turisti, BLOCAT la Bunloc la o altitudine de peste 1300 metri. Nu mai putem de frig!

Un telescaun cu sapte turisti s-a blocat, miercuri dupa-amiaza, in zona partiei de schi Bunloc, la o altitudine de peste 1300 de metri. Nu mai putem de frig, a spus Diana Mircescu, turista ramasa captiva in.

Sapte turisti au ramas blocati in telescaun, la Sacele, la peste 1.000 de metri altitudine. Ei au fost coborati dupa doua ore de stat in ger (VIDEO)

15:Cei sapte turisti care au ramas blocati intr-un telescaun, la o altitudine de peste 1. 000 de metri, in zona Bunloc din localitatea brasoveana Sacele, au fost coborati in siguranta de.

Brasov: Sapte turisti au ramas blocati in telescaun

Sapte turisti au ramas blocati intr-un telescaun, miercuri dupa-amiaza, in zona Bunloc din localitatea brasoveana Sacele, din cauza unei defectiun, relateaza Mediafax.

Sapte turisti au ramas blocati in telescaun, la Sacele, la peste 1.000 de metri altitudine (VIDEO)

Sapte turisti au ramas blocati intr-un telescaun, miercuri, in jurul orei 17. 00, la o altitudine de peste 1. 000 de metri, in zona Bunloc din localitatea brasoveana Sacele, din cauza unei defectiuni la.

Suceava: Patru persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau a lovit o alta pe DN 17

Patru persoane, intre care doua fete de opt si 16 ani, care se aflau intr-un autoturism condus, pe DN 17, de un barbat de 34 de ani, au fost ranite dupa ce soferul masinii a patruns pe contrasens, unde a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )