Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Sase morti, intre care doi minori, intr-un accident rutier in Vrancea. O alta persoana a fost ranita grav

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Sase morti, intre care doi minori, intr-un accident rutier in Vrancea. O alta persoana a fost ranita grav

Sase persoane, intre care patru membri ai aceleiasi familii, au murit si o alta a fost ranita grav, vineri, intr-un accident rutier in care au fost implicate doua masini, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Accidentul s-a produs, in jurul orei 15. 00, la iesirea din localitatea Adjud catre Bacau. continuă pe România Liberă

UPDATE. Sase morti, intre care doi minori, intr-un accident rutier in Vrancea. Un tanar de 23 de ani este in stare grava

Sase persoane, intre care doi copii, au murit, vineri, intr-un accident produs, in jurul orei 15. 00, la iesirea din localitatea Adjud catre Bacau. Doua familii au fost distruse. O singura persoana a supravietuit tragediei, insa si-a pierdut ambii parinti, iar medicii sunt rezervati in ceea ce priveste starea lui de sanatate.

UPDATE. Patru morti, intre care doi minori, intr-un accident rutier in Vrancea. Alte trei persoane au fost ranite

Patru persoane, membrii ai aceleiasi familii, au murit si trei au fost ranite grav, vineri, intr-un accident rutier in care au fost implicate doua masini, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Accidentul s-a produs, in jurul orei 15. 00, la iesirea din localitatea Adjud catre Bacau.

Patru morti, intre care doi minori, intr-un accident rutier in Vrancea

Patru persoane au murit si doua au fost ranite grav, intr-un accident rutier in care au fost implicate doua masini, informeaza Centrul Infotrafic, citat de Mediafax. Accidentul s-a produs la iesirea din localitatea Adjud catre Bacau, in jurul orei 15.

Aproape 8.000 de arbori, intre care o mie seculari, taiati ilegal in Arad

Aproape 8. 000 de arbori, intre care o mie seculari, au fost taiati ilegal dintr-o padure aflata in judetul Arad. Prejudiciul a fost estimat la 1. 000 de lei, iar autoritatile suspecteaza ca furtul de.

Constanta: Patru persoane, intre care o fetita de 12 ani, lovite de o masina pe trecerea de pietoni

Patru persoane, intre care si un copil, au fost ranite, miercuri, dupa ce au fost lovite de o masina pe trecerea de pietoni, in Constanta, relateaza Mediafax.

UPDATE Sase persoane, printre care si doua surori, gemene de 12 ani, au murit in accidentul rutier de pe E85, la iesirea din Adjud

Accidentul, in care sunt implicate doua autoturisme, a avut loc in jurul orei 15. Trei ambulante s-au deplasat la fata locului.

UPDATE.Un avion usor s-a PRABUSIT intr-o zona rezidentiala din Brazilia. Prezidentiabilul Eduardo Campos A MURIT in accidentul aviatic

Candidatul la Prezidentialele din Brazilia, Eduardo Campos, a murit, miercuri, intr-un accident aviatic produs in orasul Santos, relateaza postul GloboNews, citat de Reuters. Initial informatiile erau ca un elicpoter s-a prabusit in zona respectiva.

UPDATE. Covasna: Agresorul motociclistului care ajuta victimele unui accident a fost arestat pentru 30 de zile

Un tanar de 27 de ani din Sanzieni, judetul Covasna a fost retinut, pentru ca ar fi injunghiat un motociclist care se oprise in localitate sa ajute victimele unui accident rutier, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )