Libnet.ro
UNICEF

09:45

UPDATE Scandalul de coruptie de la FIFA: Vladimir Putin acuza SUA ca incearca sa impiedice realegerea lui Blatter

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Scandalul de coruptie de la FIFA: Vladimir Putin acuza SUA ca incearca sa impiedice realegerea lui Blatter

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat joi Statele Unite ale Americii ca incearca sa impieduice realegerea lui Blatter, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin acuza SUA ca incearca sa impiedice realegerea lui Sepp Blatter la conducerea FIFA

Scandalul de coruptie in care este implicata FIFA a starnit reactii dure din partea presedintelui Rusiei. Putin acuza SUA ca se amesteca in treburile interne ale altor state, facand referire la decizia.

Scandalul de la FIFA devine politic. Vladimir Putin acuza direct Statele Unite

Scandalul de coruptie care tine pe jar lumea fotbalului si ameninta sa arunce in aer FIFA tinde sa devina unul politic cu implicatii majore la nivelul relatiilor internationale.

De ce Rusia e mai degraba fascista decat socialista. Carismatic cum era Hitler, Vladimir Putin vrea sa restaureze gloria de altadata a tarii

Presedintele Federatiei Ruse Vladimir Putin a numit caderea Uniunii Sovietice drept o tragedie si i-a facut pe multi sa creada ca vrea, de fapt, sa recreeze fosta URSS, in timp ce-si consolideaza controlul si are proiecte militare complexe in Ucraina si nu numai. insa ceea ce construieste Putin in Rusia nu seamana cu socialismul, ci mai degraba cu fascismul.

Un opozant al lui Vladimir Putin, prieten cu Boris Nemtov, a fost otravit

Un aliat proeminent al lui Boris Nemtov si activist impotriva politicilor duse de presedintele rus Vladimir Putin a fost internat intr-un spital din Moscova dupa ce a fost otravit cu o substanta necunoscuta, a declarat un membru al familiei pentru publicatia The Telegraph.

Un opozant al lui Vladimir Putin, prieten cu Boris Nemtov, a fost otravit si se afla in stare critica

Un aliat proeminent al lui Boris Nemtov si activist impotriva politicilor duse de presedintele rus Vladimir Putin a fost internat intr-un spital din Moscova dupa ce a fost otravit cu o substanta necunoscuta, a declarat un membru al familiei pentru publicatia The Telegraph.

SONDAJ: Vladimir Putin, sustinut de peste 86% dintre rusi

Administratia presedintelui rus Vladimir Putin are o sustinere populara de 86 la suta, potrivit unui sondaj efectuat de Institutul Levada, informeaza site-ul agentiei EFE, conform Mediafax. Potrivit sondajului,.

Vladimir Putin secretizeaza informatiile despre moartea militarilor rusi pe timp de pace

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat un decret care prevede secretizarea informatiilor despre victimele in randul militarilor pe timp de pace, informeaza agentia AP. Decretul a fost emis in contextul intensificarii acuzatiilor privind implicarea fortelor ruse in conflictul separatist din estul Ucrainei.

Vladimir Putin a secretizat informatiile legate de pierderile inregistrate de armata pe timp de pace

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat joi un decret care clasifica drept secret de stat pierderile inregistrate de armata in timpul operatiunilor speciale pe timp de pace, in conditiile in care Kremlinul continua sa nege orice ingerinta militara in Ucraina, scrie AFP.

Sondaj: 86% la suta dintre rusi au incredere in Vladimir Putin

Potrivit unui sondaj realizat de Centrul independent Levada, 86% din rusi apreciaza activitatea lui Vladimir Putin in fruntea statului, transmite Agerpres. Sondajul a fost efectuat in prioada 22-25 mai pe un.

E ceva putred la Tiraspol. Mai multe organizatii civile din Transnistria ii cer protectie in caz de amenintare lui Vladimir Putin

Mai multe organizatii civice din Transnistria, reunite luni la Tiraspol, au decis sa se adreseze presedintelui rus Vladimir Putin pentru a cere protectie in caz de amenintare, scrie gazeta. ru. Pe de alta parte, ministerul rus al Apararii sustine ca ia in calcul cele mai negative scenario in privinta conflictului transnistrean, dupa ce Ucraina a denuntat mai multe acorduri militare semnate cu Moscova.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )