Libnet.ro
UNICEF

23:15

UPDATE. Soferul roman care a accidentat un politist bulgar, retinut inca 72 de ore

Antena3 Antena3,
UPDATE. Soferul roman care a accidentat un politist bulgar, retinut inca 72 de ore

57- Procurorii i-au prelungit mandatul de retinere cu inca 72 de ore soferului roman care a lovit cu masina un politist bulgar, la intrarea pe podul de la vama. continuă pe Antena3

Soferul baut care a lovit un politist cu masina, retinut

Barbatul care a lovit cu masina un politist pe o plaja din Constanta a fost retinut pentru 24 de ore. Dupa mai multe ore de audieri, anchetatorii l-au acuzat de ultraj. Omul, care consumase alcool a.

Un sofer roman, retinut dupa ce a lovit cu masina un politist bulgar

Un sofer roman, in varsta de 30 ani, a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a lovit cu masina un politist bulgar, la intrarea pe podul de la vama Ruse. Politistii l-au ridicat si pe barbatul.

Un politist bulgar a fost lovit cu masina de un sofer roman in apropierea podului Giurgiu-Ruse

Un politist bulgar a fost lovit cu masina de un sofer roman, in timp ce dirija traficul in apropierea podului dintre Giurgiu si Ruse, fiind ranit usor, anunta Mediafax, citand agentia bulgara de stiri Focus. Romanul a fost retinut pentru 24 de ore de autoritatile bulgare si va fi pus sub acuzare.

Incident grav in apropiere de podul Giurgiu-Ruse. Un roman a lovit cu masina un politist bulgar

Un sofer roman a lovit cu masina un agent de politie bulgar, in apropierea podului dintre Ruse si Giurgiu, a anuntat Ministerul bulgar de Interne.

Soferul baut care a lovit un politist cu masina, arestat preventiv

Dupa o noua runda de audieri, soferul care s-a urcat beat la volan, si a lovit cu masina un politist pe o plaja din Mamaia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Judecatorii au decis ca.

Un politist bulgar a fost lovit cu masina de un sofer roman, la intrarea pe podul de la Ruse

Un agent de politie bulgar a fost lovit cu masina de un sofer roman in apropierea podului dintre Ruse si Giurgiu, informeaza Mediafax, citand agentia Focus. Accidentul a avut loc pe fondul traficului ingreunat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )