Libnet.ro
UNICEF

20:15

Soferul baut care a lovit un politist cu masina, arestat preventiv

Antena3 Antena3,
Soferul baut care a lovit un politist cu masina, arestat preventiv

Dupa o noua runda de audieri, soferul care s-a urcat beat la volan, si a lovit cu masina un politist pe o plaja din Mamaia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Judecatorii au decis ca. continuă pe Antena3

Soferul baut care a lovit un politist cu masina, retinut

Barbatul care a lovit cu masina un politist pe o plaja din Constanta a fost retinut pentru 24 de ore. Dupa mai multe ore de audieri, anchetatorii l-au acuzat de ultraj. Omul, care consumase alcool a.

Barbatul care a agresat un politist in Mamaia, arestat preventiv

Barbatul care a lovit un politist cu masina, pe plaja din Mamaia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a fost retinut de procurori sambata seara. Tanarul de 31 de ani, ofiter de marina comerciala, a intrat baut cu masina pe plaja si l-a ranit pe agentul de politie care venise sa-l legitimeze.

Barbatul care a accidentat cu masina un politist pe plaja din Mamaia a fost arestat preventiv

Barbatul care a accidentat un politist ce ii ceruse sa scoata masina de pe plaja din Mamaia a fost arestat preventiv, duminica, de Judecatoria Constanta, transmite Mediafax.

Barbatul care a accidentat cu masina un politist pe plaja din Mamaia a fost arestat preventiv

Barbatul care a accidentat un politist ce ii ceruse sa scoata masina de pe plaja din Mamaia a fost arestat preventiv, duminica, de Judecatoria Constanta, informeaza Mediafax. Judecatorii constanteni au admis.

Constanta: Soferul care a lovit cu masina un politist, dimineata, in statiunea Mamaia, a fost retinut pentru 24 de ore

Procurorii constanteni au emis, sambata seara, ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele soferului care a lovit cu masina, in statiunea Mamaia, un politist care incerca sa-l legitimeze, au precizat pentru Agerpres surse judiciare.

Barbatul care a lovit cu masina un politist pe o plaja din Mamaia, arestat pentru 30 de zile

Barbatul care a lovit cu masina un politist pe o plaja din Mamaia a fost arestat pentru 30 de zile, anunta B1 TV. Vladimir Florin Marin a fost retinut ieri dupa ce a ranit un politist si a fugit de la locul.

Barbatul care a lovit cu masina un politist pe o plaja din Mamaia, retinut pentru 24 de ore

Procurorii constanteni au emis, sambata seara, o ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele soferului care a lovit cu masina un politist pe o plaja din Mamaia, spun surse judiciare pentru.

Ofiterul BCCO, pus initial sub control judiciar in dosarul sefului DGA Prahova, arestat preventiv

Ofiterul BCCO Ploiesti Emanuel Saghel, cercetat pentru santaj, trafic de influenta si folosirea de informatii nedestinate publicitatii, a fost arestat preventiv, vineri, de Curtea de Apel Ploiesti, care a admis contestatia procurorilor la decizia de.

Un barbat a fost arestat preventiv in Brasov pentru furtul unui telefon

Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de Aurel Gavril Cocoras pentru savarsirea de infractiuni de talharie, potrivit unui comunicat remis azi redactiei care precizeaza ca inculpatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ofiterul BCCO Emanuel Saghel a fost arestat preventiv dupa ce magistratii Curtii de Apel Poiesti au admis contestatia procurorilor

Magistratii Curtii de Apel Ploiesti au admis contestatia procurorilor DNA impotriva deciziei de cercetare a ofiterului de politie judiciara Emanuel Saghel sub control judiciar. Saghel a fost arestat preventiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )