Libnet.ro
UNICEF

10:30

UPDATE Taximetru implicat intr-un accident rutier. O victima a ramas incarcerata

Adevărul Adevărul,
UPDATE Taximetru implicat intr-un accident rutier. O victima a ramas incarcerata

Un accident rutier grav s-a petrecut marti, 2 ianuarie 2018, la Caracal, in judetul Olt, doua masini, in care se aflau doar soferii, fiind implicate. continuă pe Adevărul

Taximetru implicat intr-un accident rutier. O victima a ramas incarcerata

Un accident rutier s-a petrecut marti, 2 ianuarie 2018, la Caracal, in judetul Olt, doua masini, in care se aflau doar soferii, fiind implicate.

Un politist a murit intr-un accident rutier in Oradea

Un barbat in varsta de 35 de ani, politist de frontiera, a murit, iar o femeie de 32 de ani a fost foarte grav ranita, in urma unui accident rutier produs in prima zi a noului an la.

Accident rutier la Oradea: Un politist a murit, o femeie a fost grav ranita

Un barbat in varsta de 35 de ani, politist de frontiera, a murit, iar o femeie de 32 de ani a fost foarte grav ranita, in urma unui accident rutier produs in prima zi a noului an la Oradea.

Grav accident rutier in Covasna: O persoana a murit, iar alte cinci sunt ranite

Un grav accident rutier a avut loc luni pe DN 11, in judetul Covasna. Un barbat a murit, iar alte cinci persoane sunt ranite in urma evenimentului. Accidentul s-a produs dupa ce unul dintre.

ALERTA in Dolj: Teava de GAZ sparta in urma unui accident rutier. Pericol de INCENDIU! (FOTO)

O teava de gaze a fost fisurata duminica dimineata in localitatea Cosoveni din judetul Dolj, in urma unui accident rutier pe DN 6, in care au fost implicate doua masini, iar o persoana a.

ACCIDENT RUTIER MORTAL. Soferul a fugit de la fata locului

Politistii Biroului Rutier Pascani au identificat un barbat, banuit de comitereainfractiunilor de ucidere din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie sau.

Grav accident rutier in Buzau: Cinci raniti, printre care si un fost deputat

Accident grav in Buzau. Cinci persoane au ajuns la spital, in stare grava, dupa ce o masina s-a rasturnat pe sosea. Printre raniti se numara si un copil de un an, dar si fostul deputat.

Tragedie in sportul romanesc. A murit la doar 22 de ani intr-un grav accident rutier

O noua veste devastatoare loveste lumea boxului romanesc. Georgian Tudor, campion european si mondial la box, in varsta de doar 22 de ani, a murit, joi seara, in urma unui tragic accident .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )