Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Victor Ponta: Romania are capacitatea de a primi 1.500 - 1.700 de refugiati. / Prieteneste, in octombrie vom intreba de ce Romania si Bulgaria nu sunt in Schengen macar cu frontierele aeriene

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Victor Ponta: Romania are capacitatea de a primi 1.500 - 1.700 de refugiati. / Prieteneste, in octombrie vom intreba de ce Romania si Bulgaria nu sunt in Schengen macar cu frontierele aeriene

Romania are capacitatea de a primi 1. 700 de refugiati, a afirmat luni, premierul Victor Ponta, intr-un discurs in fata Parlamentului. El a precizat ca acest subiect va fi pe ordinea de zi in sedinta CSAT si ca declaratiile de luni reprezinta punctul sau de vedere ca prim-ministu. Ponta considera ca Romania trebuie sa fie o tara europeana si sa isi asume obligatiile, dar trebuie sa beneficieze de toate drepturile. Primul ministru a adaugat ca Prieteneste, la Consiliului JAI din octombrie vom intreba de ce Romania si Bulgaria nu sunt in Schengen macar cu frontierele aeriene. Primul ministru declarase, in urma cu cateva ore, ca tara noastra poate primi pana la 1. 500 de refugiati. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Romania poate primi 1.500 de refugiati. Vrem sa fim solidari cu tarile europene la obligatii, dar si la drepturi (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca, in acest moment, Romania poate primi 1. 500 de imigranti. De asemenea, Ponta a mai explicat ca doreste ca Romania sa fie solidara cu tarile europene la obligatii, dar.

Ponta: Romania nu poate primi mai mult de 1.500 de refugiati. Ce va decide CSAT

Victor Ponta a declarat ca sedinta CSAT in care se va discuta despre criza refugiatilor va avea loc saptamana viitoare, cand se va decide asupra cotei de refugiati, adaugand ca, in opinia sa, Romania nu poate accepta mai mult decat capacitatea sa de 1. 500 de locuri, .

Victor Ponta: Voi discuta cu Iohannis referitor la migrantii care pot veni in Romania. Avem capacitatea de a adaposti 1500 1700 de persoane

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca va avea o discutie cu presedintele Klaus Iohannis pe tema numarului de migranti pe care ii va putea primi Romania si ca il va informa pe seful statului ca in.

Victor Ponta: CSAT va decide cota de refugiati. in acest moment, capacitatea Romaniei este de 1.500 de locuri

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat, luni, decizia asupra cotei de refugiati va fi luata dupa sedinta CSAT care, cel mai probabil, va avea loc saptamana viitoare. Totodata, social-democratul a adaugat ca statul roman nu poate accepta mai mult decat are capacitatea in prezent, 1. 500 de locuri.

Victor Ponta: Putem sa primim pana la 1500 de refugiati, se va decide in CSAT. Trebuie sa fim solidari cu ce se intampla in Europa, insa nu doar la obligatii ci si la drepturi

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca Romania trebuie sa fie solidara cu ce se intampla la ora actuala in Europa si, in acest context, poate sa primeasca refugiati in limita a 1500 de locuri, dintre care circa 200 au fost deja ocupate. Seful Executivului a aratat ca solidaritatea inseamna atat obligatii cat si drepturi, subliniind ca tocmai tarile care acum ne cer sa fim solidari in problema refugiatilor sunt tarile care ne-au tot amanat cu Schengen.

Ponta: Daca Romania are obligatii in problema imigrantilor, vrem si DREPTURI. Ce spune despre Schengen

Victor Ponta a declarat, luni, la plecarea de la sediul PSD, privind obligatia Romaniei de a primi imigranti, ca, daca UE cere solidaritate si impune astfel de cerinte, trebuie sa ofere tarii noastre si drepturile care i se cuvin, observandu-se astfel nedreptatea care se face in printa aderarii la spatiul Schengen.

Victor Ponta, fata in fata cu presedintele Klaus Iohanis pe tema imigrantilor

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca va avea o discutie cu presedintele Klaus Iohannis pe tema numarului de migranti pe care ii va putea primi Romania si ca il va informa pe seful statului ca in.

Victor Ponta: Nu va asteptati de la mine sa ma adaug corului de sacali si hiene care sar acum pe Sorin Oprescu

Premierul Victor Ponta s-a declarat uimit de situatia primarului general al Capitalei Sorin Oprescu, arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzatia de luare de mita, spunand ca toate informatiile despre caz le are de la televizor si ca nu se va adauga corului de sacali si hiene care sar acum pe edil.

Victor Ponta: Nu va asteptati de la mine sa ma adaug corului de sacali si hiene raraite care sar acum pe Sorin Oprescu

Premierul Victor Ponta s-a declarat uimit de situatia primarului general al Capitalei Sorin Oprescu, arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzatia de luare de mita, spunand ca toate informatiile despre caz le are de la televizor si ca nu se va adauga corului de sacali si hiene raraite care sar acum pe edil.

Victor Ponta: Nu o sa zic nimic rau de Sorin Oprescu. Sa nu va asteptati la mine sa ma adaug la corul de sacali si hiene care sar acum pe el (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca, nu are mai multe informatii despre cazul primarului general Sorin Oprescu decat ce s-a aratat la televizor. Totusi, Ponta a precizat ca nu o sa zica nimic rau de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )