Libnet.ro
UNICEF

19:00

UPDATE VIDEO O tornada a devastat suburbiile Oklahoma City provocand peste 90 de morti si pagube materiale imense

Adevărul Adevărul,
UPDATE VIDEO O tornada a devastat suburbiile Oklahoma City provocand peste 90 de morti si pagube materiale imense

Cel putin 91 de persoane au murit, dintre care cel putin 20 de copii, in urma unei tornade care a facut ravagii luni dupa-amiaza in orasul Moore din suburbiile Oklahoma City sudul Statelor Unite), distrugand cel putin doua scoli si sute de case, a transmis televiziunea CNN, citata de AFP. continuă pe Adevărul

VIDEO O tornada a devastat suburbiile Oklahoma City provocand peste 90 de morti si pagube materiale imense

Cel putin 91 de persoane au murit, dintre care cel putin 20 de copii, in urma unei tornade care a facut ravagii luni dupa-amiaza in orasul Moore din suburbiile Oklahoma City sudul Statelor Unite), distrugand cel putin doua scoli si sute de case, a transmis televiziunea CNN, citata de AFP.

Camera Deputatilor va trimite o telegrama de solidaritate cu Oklahoma City.

Camera Deputatilor a decis, marti, cu 118 voturi pentru si o abtinere, sa aprobe propunerea deputatului PNL Petre Roman de a trimite o telegrama de solidaritate si condoleante populatiei din Oklahoma City, grav afectata de o tornada, informeaza Mediafax. In Statele Unite, la Oklahoma City, s-a produs o tornada cu consecinte deosebit de grave. Sunt aprope 100 de morti la ora asta, din care peste 20 de copii, inca 75 de copii sunt grav raniti in spital. E o catastrofa de dimensiuni greu de .

O tornada a provocat peste 50 de morti in sudul Statelor Unite

Cel putin 51 de persoane au murit in urma unei tornade care a facut ravagii luni dupa-amiaza in orasul Moore din suburbiile Oklahoma City sudul Statelor Unite), distrugand cel putin doua scoli si sute de case, a transmis televiziunea CNN, citata de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )