Libnet.ro
UNICEF

09:15

UPDATE Vlad Voiculescu, singurul ministru care nu si-a depus declaratiile de avere si interese mai bine de o luna de la preluarea functiei Ce spune legea

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Vlad Voiculescu, singurul ministru care nu si-a depus declaratiile de avere si interese mai bine de o luna de la preluarea functiei Ce spune legea

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, este singurul ministru care nu si-a depus declaratia de avere si declaratia de interese, mai bine de o luna de la preluarea functiei. continuă pe Hotnews

Dana Budeanu il pune la zid pe Vlad Voiculescu. Mesaj transant pentru ministrul Sanatatii

Scandalul din jurul tragediei de la spitalul Matei Bals continua. Multi au inca, in memoria colectiva, tragedia de la Pitra Neamt si de la Colectiv. Printre cei care blamau atunci sistemul de sanatate era si actualul ministru Vlad Voiculescu. Astazi, din postura de Ministru al Sanatatii, pare a fi incapabil sa gestioneze situatia. iar acuzatiile .

Gabriela Firea propune un medic ca ministru al Sanatatii in locul lui Vlad Voiculescu

Dupa mai multe zile in care parlamentarii PSD i-au cerut demisia lui Vlad Voiculescu, din functia de Ministru al Sanatatii, in urma incendiului de la Spitalul Matei Bals, prim-vicepresedintele partidului, Gabriela Firea, sugereaza ca un medic ar fi mai potrivit sa ocupe functia in cauza.

Florin Roman, un nou atac la adresa lui Vlad Voiculescu: Nu lucreaza nimic

Deputatul PNL Florin Roman a lansat un atac la adresa ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu, pe care il compara cu fostul ministru PNL Nelu Tataru. Acesta explica ca lui Voiculescu ii lipsesc abilitatile de manager si il acuza ca nu lucreaza nimic in ce priveste activitatea de ministru.

Iubita ministrului Vlad Voiculescu, despre incendiul de la Matei Bals: Sistemul nu a pus cetateanul vulnerabil pe primul loc

Laura Stefanut, fosta jurnalista si iubita actualului Ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, a scris un mesaj pe o retea pe socializare, chiar dupa incendiul de la Matei Bals. Aceasta a facut referire la frigul din spitale si experienta personala legata de institutul in care opt dintre pacientii internati si-au pierdut viata, ca umare a incendiului de vineri.

Florian Bodog: Ministrul Vlad Voiculescu a vrut sa inchida aproape o suta de spitale

Fostul Ministru al Sanatatii, Florian Bodog, a vorbit luni la Antena 3 despre acuzatiile pe care le-a facut la adresa actualului ministru, Vlad Voiculescu, despre care spune ca in 2017 ar fi intentionat sa semneze un document pentru inchiderea a aproximativ o suta de spitale: Acum recunoaste ca asta a fost intentia sa. A spus clar, sambata.

Cum arata OUG-ul pe care Nelu Tataru sustine ca l-a lasat la Ministerul Sanatatii dupa tragedia de la Piatra Neamt. Reactia lui Vlad Voiculescu DOCUMENT

Adevarul. ro prezinta Ordonanta de Urgenta pe care fostul ministru al Sanatatii Nelu Tataru sustine ca a elaborat-o in urma tragediei de la Piatra Neamt, document pe care actualul ministru, Vlad Voiculescu, a afirmat ca nu l-a vazut nimeni din minister. Ordonanta lasata de Tataru viza extinderea, reabilitarea sau modernizarea infrastructurii de gaze medicale pentru sectiile de anestezie si terapie intensiva, prin intermediul fondurilor europene.

PSD cere demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Alfred Simonis: Pentru modul sfidator in care s-a comportat si pentru felul in care trateaza aceasta situatie, fara niciun fel de regret si empatie (VIDEO)

Alfred Simonis, liderul deputatilor PSD, a declarat luni ca social-democratii cer demisia lui Vlad Voiculescu din functia de ministru al Sanatatii pentru modul sfidator in care s-a comportat politicianul.

Nelu Tataru: Dupa tragedia de la Piatra Neamt, s-a facut un raport cu privire la situatia din spitale. Cum se apara Vlad Voiculescu

Fostul ministru al Sanatatii Nelu Tataru spune ca, dupa incendiul de la Piatra Neamt, a fost elaborata o ordonanta de urgenta care prevede posibilitatea ca spitalele sa faca reparatii cu fonduri europene, dar ca proiectul de act normativ este in continuare la guvern.

PSD depune motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a anuntat ca va fi depusa o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Tudor Chirila sustine ca Vlad Voiculescu nu este vinovat pentru tragedia de la Matei Bals

Tudor Chirila il apara pe ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu si spune ca nu el este vinovat pentru tragedia de la Matei Bals. Voiculescu nu este responsabil pentru cazul Bals. Dar este responsabil pentru ce se va intampla cu reforma sistemului de sanatate. Este responsabil pentru fiecare moment in care nu va vorbi pe sleau despre mafia din sanatate care va incerca din rasputeri sa conserve situatia de facto, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )