Libnet.ro
UNICEF

13:45

Tudor Chirila sustine ca Vlad Voiculescu nu este vinovat pentru tragedia de la Matei Bals

Antena3 Antena3,
Tudor Chirila sustine ca Vlad Voiculescu nu este vinovat pentru tragedia de la Matei Bals

Tudor Chirila il apara pe ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu si spune ca nu el este vinovat pentru tragedia de la Matei Bals. Voiculescu nu este responsabil pentru cazul Bals. Dar este responsabil pentru ce se va intampla cu reforma sistemului de sanatate. Este responsabil pentru fiecare moment in care nu va vorbi pe sleau despre mafia din sanatate care va incerca din rasputeri sa conserve situatia de facto, a scris artistul pe pagina sa de Facebook. continuă pe Antena3

Dana Budeanu il pune la zid pe Vlad Voiculescu. Mesaj transant pentru ministrul Sanatatii

Scandalul din jurul tragediei de la spitalul Matei Bals continua. Multi au inca, in memoria colectiva, tragedia de la Pitra Neamt si de la Colectiv. Printre cei care blamau atunci sistemul de sanatate era si actualul ministru Vlad Voiculescu. Astazi, din postura de Ministru al Sanatatii, pare a fi incapabil sa gestioneze situatia. iar acuzatiile .

PSD cere demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Alfred Simonis: Pentru modul sfidator in care s-a comportat si pentru felul in care trateaza aceasta situatie, fara niciun fel de regret si empatie (VIDEO)

Alfred Simonis, liderul deputatilor PSD, a declarat luni ca social-democratii cer demisia lui Vlad Voiculescu din functia de ministru al Sanatatii pentru modul sfidator in care s-a comportat politicianul.

Eugen Tomac, despre Vlad Voiculescu: Pare depasit si se scuza pe principiul nu sunt de vina ca am ajuns in functie in vreme de pandemie si curg incendiile in spitalele vechi de cand lumea

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac sustine ca ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, este depasit de situatie si cauta explicatii pe principiul nu sunt de vina ca am ajuns in functie in vreme de.

UPDATE Vlad Voiculescu, singurul ministru care nu si-a depus declaratiile de avere si interese mai bine de o luna de la preluarea functiei Ce spune legea

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, este singurul ministru care nu si-a depus declaratia de avere si declaratia de interese, mai bine de o luna de la preluarea functiei.

Vlad Voiculescu vrea cladiri, nu spitale

Misterul s-a elucidat. Vlad Voiculescu este preocupat de constructia de cladiri de spitale, nu de ad.

Tudor Chirila sare in apararea lui Vlad Voiculescu. Ce spune despre PSD si Streinu-Cercel

Tudor Chirila atrage atentia intr-o postrare recenta asupra celor pe care-i considera responsabili in cazul incendiului de la Matei Bals, acuzand PSD-ul ca incearca sa transfere responsabilitatea catre Vlad Voiculescu.

Cum arata OUG-ul pe care Nelu Tataru sustine ca l-a lasat la Ministerul Sanatatii dupa tragedia de la Piatra Neamt. Reactia lui Vlad Voiculescu DOCUMENT

Adevarul. ro prezinta Ordonanta de Urgenta pe care fostul ministru al Sanatatii Nelu Tataru sustine ca a elaborat-o in urma tragediei de la Piatra Neamt, document pe care actualul ministru, Vlad Voiculescu, a afirmat ca nu l-a vazut nimeni din minister. Ordonanta lasata de Tataru viza extinderea, reabilitarea sau modernizarea infrastructurii de gaze medicale pentru sectiile de anestezie si terapie intensiva, prin intermediul fondurilor europene.

Vlad Voiculescu, despre campania de vaccinare: Poate unele lucruri puteau fi gandite ceva mai bine, dar unele lucruri nu avem de unde sa le stim (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a vorbit despre campania nationala de vaccinare anti-COVID-19 si sustine ca lucrurile merg bine. Da, poate unele lucruri puteau fi gandite ceva mai bine, dar.

Vlad Voiculescu: Nimeni din Ministerul Sanatatii nu a vazut nicio versiune, nici macar una intermediara, a raportului privind incendiul de la Piatra Neamt. Maine avem o prima versiune a raportului

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat ca nimeni din minister nu a vazut raportul oficial al incendiului de la Spitalul Judetean Neamt, nici macar o varianta intermediara a acestuia, documentul urmand a fi primit in cursul zilei de marti. Voiculescu considera ca documentul despre cauzele incidentului de la Piatra Neamt este important nu doar pentru a stabilii responsabilii, ci si pentru a evita astfel de evenimente in viitor.

VLAD VOICULESCU: Construirea spitalelor regionale - accelerata

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat luni ca proiectele referitoare la construirea spitalelor regionale de la Iasi, Cluj si Craiova vor fi accelerate, subliniind ca este nevoie de investitii in spitalele vechi care sa aiba cap si coada, conform Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )