Libnet.ro
UNICEF

09:00

Uraganul Matthew face prapad in Statele Unite si Cuba (VIDEO)

B1 B1,
Uraganul Matthew face prapad in Statele Unite si Cuba (VIDEO)

Uraganul Matthew este cel mai puternic din ultimul deceniu, cauzand moartea a cel putin patru persoane si distrugerea a mii de case in Haiti si Republica Dominicana. in Haiti a produs cinci morti,. continuă pe B1

Uraganul Matthew face noi victime. Patru oameni si-au pierdut viata in Republica Dominicana. in Carolina de Sud s-au facut evacuari in masa

Dupa ce a luat viata a trei persoane in Haiti, uraganul Matthew a mai ucis patru oameni, trei copii si un adult, marti, in Republica Dominicana, potrivit Agerpres. Aproximativ 200 de locuinte au.

Uraganul Matthew face primele victime. Un pescar a murit, altul este dat disparut in Haiti

Uraganul Matthew a facut primele victime, o persoana pierzandu-si viata si o alta fiind declarata disparuta in Haiti, dupa ce cea mai puternica furtuna din ultimul deceniu a lovit zona Caraibelor.

Imagini sinistre cu uraganul Matthew: Un meteorolog a postat o poza in care acesta arata precum un craniu uman (FOTO)

Uraganul Matthew este o furtuna monstru ce a facut prapad in America Centrala. Acum a reusit sa capete si o imagine la inaltimea renumelui. O poza sinistra a uraganului, care seamana perfect.

Cum s-a vazut uraganul Matthew din spatiu. Imagini fabuloase filmate de pe Statia Spatiala Internationala

Uraganul Matthew a facut primele victime, o persoana pierzandu-si viata si o alta fiind declarata disparuta in Haiti, dupa ce cea mai puternica furtuna din ultimul deceniu a lovit zona.

Indicatorii de sanatate din Statele Unite sunt sub medie, comparativ cu 12 cele mai avansate tari

Indicatorii de sanatate din Statele Unite sunt sub medie, comparativ cu 12 cele mai avansate tari, in ciuda investitiilor private si publice puternice, informeaza Coface, prin intermediul unui comunicat de presa.

Criza din Siria: Statele Unite suspenda negocierile privind un acord de incetare a conflictului ca raspuns la decizia Rusiei de retragere dintr-un acordul nuclear

Statele Unite a anuntat prin purtatorul de cuvant al departamentului de stat, John Kirby, ca suspenda negocierile privind un nou acord de incetare a conflictului din Siria. Conform oficialului american,.

Alerta in Statele Unite. Guvernatorul din Carolina de Sud a ordonat evaucarea a peste un milion de oameni

Guvernatorul statului Carolina de Sud a ordonat evacuarea a peste un milion de oameni din zona de coasta, in asteptarea uraganului Matthew. Stire in curs de actualizare.

Alerta in Statele Unite. Guvernatorul din Carolina de Sud a ordonat evacuarea a peste un milion de oameni

Guvernatorul statului Carolina de Sud a ordonat evacuarea a peste un milion de oameni din zona de coasta, in asteptarea uraganului Matthew. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )