Libnet.ro
UNICEF

07:30

Alerta in Statele Unite. Guvernatorul din Carolina de Sud a ordonat evaucarea a peste un milion de oameni

Antena3 Antena3,
Alerta in Statele Unite. Guvernatorul din Carolina de Sud a ordonat evaucarea a peste un milion de oameni

Guvernatorul statului Carolina de Sud a ordonat evacuarea a peste un milion de oameni din zona de coasta, in asteptarea uraganului Matthew. Stire in curs de actualizare. continuă pe Antena3

Alerta in Statele Unite. Guvernatorul din Carolina de Sud a ordonat evacuarea a peste un milion de oameni

Guvernatorul statului Carolina de Sud a ordonat evacuarea a peste un milion de oameni din zona de coasta, in asteptarea uraganului Matthew. Stire in curs de actualizare.

Criza din Siria: Statele Unite suspenda negocierile privind un acord de incetare a conflictului ca raspuns la decizia Rusiei de retragere dintr-un acordul nuclear

Statele Unite a anuntat prin purtatorul de cuvant al departamentului de stat, John Kirby, ca suspenda negocierile privind un nou acord de incetare a conflictului din Siria. Conform oficialului american,.

Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, anunta publicarea unor documente inaintea alegerilor din SUA

Fondatorul WikiLeaks Julian Assange a anuntat marti ca organizatia urmeaza sa publice, pana la sfarsitul anului, aproximativ un milion de documente in legatura cu trei guverne si alegerile din Statele Unite, relateaza Reuters.

Un important lider al-Qaida, ucis intr-un atac cu drone condus de Statele Unite

Un lider al Frontului Nusra din Siria a fost ucis luni intr-un atac cu drone al coalitiei internationale conduse de SUA, informeaza agentiile internationale de presa. Moartea seicului Abu al Faraj al.

Noi tensiuni intre Statele Unite si Rusia, pe tema Siriei. Negocierile intre cele doua puteri au fost suspendate

SUA au anuntat luni ca suspenda negocierile cu Rusia cu privire la incetarea ostilitatilor in conflictul din Siria, acuzand Moscova ca nu isi respecta angajamentele asumate in.

Unitatea Executiva pentru Finantarea invatamantului Superior a primit o sesizare din Statele Unite privind acuzatiile de plagiat in cazul doctoratului sefei DNA

Unitatea Executiva pentru Finantarea invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii UEFISCDI) a primit o sesizare din SUA privind acuzatiile de plagiat in cazul lucrarii de doctorat a sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi. Cu toate acestea, sesizarea este neconforma, intrucat linkul spre documentele care ar proba plagiatul nu poate fi deschis, a precizat, pentru News. ro, purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei, Mirabela Amarandei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )