Libnet.ro
UNICEF

19:00

URARI DE ANUL NOU. Cele mai inspirate MESAJE, URARI, SMS-URI, FELICITARI de ANUL NOU 2019 pentru cei la care tii

Antena3 Antena3,
URARI DE ANUL NOU. Cele mai inspirate MESAJE, URARI, SMS-URI, FELICITARI de ANUL NOU 2019 pentru cei la care tii

URARI DE ANUL NOUPentru anul ce vine iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine si saruturi o mie! URARI DE ANUL NOUNoul An sa te. continuă pe Antena3

MESAJE DE ANUL NOU. Cele mai frumoase MESAJE, URARI, SMS-uri pe care sa le trimiti de ANUL NOU celor dragi

MESAJE DE ANUL NOU La multi ani cu sanatate. Domnul sa va dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.

Urari de Anul Nou: mesaje si felicitari pentru Revelion 2019

Urarile de Anul Nou, mesajele si felicitarile trimise in noaptea dintre ani sunt deja o traditie. De Revelion 2019 le puteti face o bucurie celor dragi transmitandu-le mesaje, felicitari si urari pentru noul an.

Vladmir Putin a transmis Mesaje de Anul Nou pentru mai multi lideri ai lumii. Ce i-a scris lui Trump

Presedintele rus Vladimir Putin, intr-o scrisoare de Anul Nou adresata omologului sau american Donald Trump, a declarat duminica ca Moscova era pregatita pentru dialog in legatura cu o serie larga de probleme, a anuntat Kremlinul, relateaza Reuters.

Vladimir Putin a transmis Mesaje de Anul Nou pentru mai multi lideri ai lumii. Ce i-a scris lui Trump

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, duminica, intr-o scrisoare de Anul Nou adresata omologului sau american Donald Trump, ca Moscova era pregatita pentru dialog in legatura cu o serie larga de probleme, a anuntat Kremlinul, relateaza Reuters.

RETETE REVELION. Cele mai bune retete de PESTE la cuptor pentru ANUL NOU

Revelionul se apropie si se spune ca aduce noroc daca ai peste pe masa. Va prezentam cele mai delicioase retete de peste la cuptor. Ai grija sa nu-ti lipseasca de pe masa de Revelion. Peste la.

Care vor fi cele mai aglomerate puncte de trecere a frontierei inminivacanta de Anul Nou

Ca in fiecare an, in perioada Revelionului, cele mai mari valori de trafic in punctele de frontiera vor fi inregistrate in partea de vest. Astfel, conform Politiei de Frontiera, cel mai tranzitat va fi P. Nadlac, urmat de P. Aeroport Henri Coanda, P. Bors, P. Albita si P. Giurgiu.

Cele mai spectaculoase zece focuri de artificii din lume

Orase din toate colturile lumii se intrec in organizarea celor mai spectaculoase focuri de artificii de Anul Nou. Spectacolul pirotehnic face parte din peisajul urban pe care turistii s-au obisnuit sa il aiba in vedere atunci cand aleg o destinatie pentru Revelion, scrie Mediafax.

PROGRAM MALLURI DE ANUL NOU. Ce progam de Anul Nou au mallurile din Bucuresti

Mai multe centre comerciale din Bucuresti vor fi deschise de Anul Nou. insa, trei centre comerciale mari din Capitala vor fi inchise. Mai jos puteti.

Ce faci in noaptea dintre ani? Parintele Cleopa, despre cea mai mare grija de Anul Nou

incepand de la Anul Nou, grija noastra cea mai mare trebuie sa fie alta, spune Parintele Cleopa. Cel mai mare lucru este sa ne innoim viata, sa luam aminte, cu fiecare an nou, sa lasam cate u.

Petrecerea de Anul Nou din Times Square, dedicata libertatii presei. Drone ale politiei vor supraveghea zona

Petrecerea de Anul Nou din Times Square este dedicata libertatii presei, dupa ce Statele Unite au fost incluse in lista celor mai periculoase tari pentru jurnalisti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )