Libnet.ro
UNICEF

09:30

in urma cu mai multi ani, era una dintre cele mai iubite vedete TV din Romania. Acum, abia il mai recunosti pe strada

Antena3 Antena3,
in urma cu mai multi ani, era una dintre cele mai iubite vedete TV din Romania. Acum, abia il mai recunosti pe strada

George Vitan, sau bucatarul Gheorg, cum ii spune toata lumea, stie sute de retete din bucataria romaneasca si internationala. De cativa ani, acesta a intrat intr-un con de umbra,. continuă pe Antena3

Divort in showbiz. Una dintre cele mai frumoase artiste din Romania va fi o femeie libera

Antonia, una dintre cele mai frumoase femei din Romania, va fi in curand o femeie libera, avand in vedere ca poate sa divorteze de Vincenzo Castellano. Artista a primit actele de.

Unde traiesc cei mai multi dintre miliardarii lumii

Beijing a fost desemnat capitala cu cei mai multi miliardari ai lumii. Clasamentul a fost realizat de firma Hurun din Shanghai, care a publicat un intreg studiu pe aceasta tema. Compania a calculat averea.

Imagini socante la petrecerea de aniversare a unei fetite. Dupa ce i-au cantat La multi ani, invitatii au facut un gest necugetat (FOTO+VIDEO)

Imagini socante la petrecerea de aniversare a unei fetite de 11 ani. Dupa ce a suflat in lumanari, in timp ce invitatii i-au cantat La multi ani, aceasta a avut parte de cel mai urat.

LIVE TEXT Apple lanseaza unul dintre cele mai asteptate modele de iPhone in primul eveniment organizat in noul super-sediu al companiei

In sala Steve Jobs din noul sediu Apple, in Cupertino, a inceput unul dintre cele mai asteptate evenimente de tehnologie ale toamnei. Apple va prezenta cel mai sofisticat iPhone de pana acum, dar si cel mai scump de pana acum. Vor fi alte doua modele de iPhone, dar si noutati despre Apple Watch si Apple TVUrmareste LIVE TEXT pe HotNews evenimentul Apple.

Unul dintre cele mai mari mistere ale omenirii a fost elucidat. Ce mesaj contine scrisoarea pe care nimeni nu a putut sa o descifreze pana acum

Unul dintre cele mai mari mistere ale omenirii a fost, in sfarsit, deslusit. Cu ajutorul unui soft software de decriptare, cercetatorii au reusit sa descifreze continutul unei scrisori ce dateaza.

Orasul cu cei mai multi miliardari din lume

Beijingul a obtinut titlul de Capitala cu cei mai multi miliardari ai lumii, cu un numar de 100 de miliardari, potrivit businessmagazin. ro. Capitala Chinei, datorita acestui titlu,.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Membri si membrii. Despre scrierea cu un i sau mai multi

Ana Iorga a vorbit in rubrica Pe cuvant despre scrierea cu un i sau mai multi, pentru ca exista situatii in care pronuntarea ne poate incurca. Substantive la.

Caras-Severin: Vijelia de luni seara a smuls din radacina mai multi copaci

Vijelia care s-a abatut, luni seara, asupra judetului Caras-Severin a smuls din radacini mai multi copaci. Judetul Caras-Severin s-a aflat sub atentionare de fenomene periculoase Cod galben, luni seara, ce a vizat ploaie, descarcari electrice, precum si intensificari ale vantului de pana la 70 km/h, potrivit Agerpres.

O statie de metrou va fi redeschisa marti cu o zi mai devreme decat era planificat

Compania Metrorex va redeschide marti, 12 septembrie, statia de metrou Dimitrie Leonida, cu o zi mai devreme decat era planificat initial.

Oferte publice de 1,1 mld. euro pe BVB in ultimii patru ani. Piata de la Bucuresti, cea mai dinamic din regiune dupa cea din Varsovia

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a devenit in ultimii patru ani una dintre cele mai dinamice piete din Europa Centrala si de Est si a incheiat incheiat cu succes oferte publice initiale IPO) de listare de peste un miliard de euro, informeaza un comunicat BVB.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )