Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un urs a omorat un porc si o vaca intr-o localitate din Covasna. Este al 37-lea atac dat de ursi, in zona, din primavara pana in prezent

Antena3 Antena3,
Un urs a omorat un porc si o vaca intr-o localitate din Covasna. Este al 37-lea atac dat de ursi, in zona, din primavara pana in prezent

Un urs a omorat un porc si o vaca aflate in proprietatea unor oameni din localitatea covasneana Batani, informeaza Agerpres. Primarul comunei, Simon Andras, a declarat luni ca ursul a dat atacul la sfarsitul . continuă pe Antena3

Bucuresti: O femeie a murit dupa ce a fost injunghiata intr-o locuinta din Sectorul 5

O femeie din Bucuresti a murit luni, dupa ce a fost injunghiata intr-un apartament din Sectorul 5, aflat pe strada Ion Cunea, transmite Medifax. Potrivit sursei citate, suspectul este sotul femeii, care a si.

Emeric Ienei, internat de urgenta intr-un spital din Cluj: Va fi supus unei interventii pe cord

Fostul jucator si antrenor de fotbal Emeric Ienei a fost internat, vineri seara, intr-un spital din Cluj dupa ce acesta a acuzat dureri repetate in dreptul inimii, in urma efortului. Emeric Ienei va fi supus unei.

Incendiu intr-o padure din Spania: Peste 2.000 de persoane au fost evacuate

Peste 2. 000 de persoane au fost evacuate din locuintele lor in mai multe sate din regiunea Valencia, in estul Spaniei, dupa ce duminica s-a declansat un incendiu puternic intr-o padure alaturata. Focul.

Basescu petrece intr-un restaurant din Poiana Brasov, la nunta fiicei lui Ion Ariton. Cine a mai fost invitat

Presedintele Traian Basescu, impreuna cu sotia sa, Maria Basescu, si cu cele doua fiice, Ioana si Elena, se afla, duminica seara, la un restaurant din Poiana Brasov, unde are loc nunta fiicei senatorului PDL.

Calarasi. Instanta din Oltenita a emis mandate de arestare preventiva pentru 17 persoane implicate intr-un scandal din Budesti

Instanta din Oltenita a emis, sambata dimineata, 17 mandate de arestare preventiva pe numele unor persoane implicate, saptamana trecuta, intr-un conflict din localitatea Budesti, judetul Calarasi, soldat.

Luare de ostatici intr-o cladire din SUA. Atacatorul este inarmat

Un barbat inarmat a luat mai multi ostatici, vineri dupa-amiaza, intr-o cladire a Three Gateway Center, din centrul orasului american Pittsburgh, anunta politia locala, citata de CNN. Deocamdata nu se stie.

Ursul care a atacat doi barbati intr-o padure din Arges a fost impuscat

UPDATE: Ursul care a atacat doi padurari in padurea din localitatea argeseana Corbeni a fost impuscat, a declarat prefectul judetului Arges, Cristian Soare, citat de Mediafax. Un padurar a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2158 seconds )