Libnet.ro
UNICEF

07:45

Emeric Ienei, internat de urgenta intr-un spital din Cluj: Va fi supus unei interventii pe cord

B1 B1,
Emeric Ienei, internat de urgenta intr-un spital din Cluj: Va fi supus unei interventii pe cord

Fostul jucator si antrenor de fotbal Emeric Ienei a fost internat, vineri seara, intr-un spital din Cluj dupa ce acesta a acuzat dureri repetate in dreptul inimii, in urma efortului. Emeric Ienei va fi supus unei. continuă pe B1

Emeric Ienei, internat de urgenta! Va fi operat pe inima!

Emeric Ienei a fost internat de urgenta intr-un spital din Cluj in noaptea de vineri spre sambata. Fostul mare antrenor va fi operat pe inima. Vestea vine dupa ce un alt oficial al Stelei, Helmut Duckadam, a fost internat pe 19 septembrie cu indicatia de operatie.

Emeric Ienei, internat intr-un spital din Cluj. Vezi ce s-a intamplat cu celebrul antrenor

Emeric Ienei, antrenorul care a adus Cupa Campionilor Europeni la Bucuresti, a fost internat, vineri, 21 septembrie, la un spital din Cluj-Napoca, iar astazi va fi supus unei interventii pe cord.

Iuliu Muresan vorbeste despre starea lui Emeric Ienei: Am vorbit cu medicii, nu este in ...

Iuliu Muresan, presedintele CFR Cluj, a vorbit cu medicii despre starea lui Emeric Ienei si a declarat presei ca acesta nu este in pericol, operatia la care urmeaza sa fie supus fiind una de rutina, care nu pune probleme deosebite, conform mediafax. Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, sambata, inainte de plecarea echipei spre Targu Jiu, pentru un meci cu Pandurii, ca a vorbit cu medicii despre starea lui Emeric Ienei. Am auzit ca este internat, am ajutat si eu la demararea .

Emerich Jenei a fost internat si va fi operat pe cord

Emerich Jenei a fost internat intr-un spital din Cluj, dupa ce tehnicianul a acuzat dureri de inima. Acesta va fi supus unei interventii chirurgicale in care ii vor fi montate cateva bypass-uri. Selectionerul.

Calarasi. Instanta din Oltenita a emis mandate de arestare preventiva pentru 17 persoane implicate intr-un scandal din Budesti

Instanta din Oltenita a emis, sambata dimineata, 17 mandate de arestare preventiva pe numele unor persoane implicate, saptamana trecuta, intr-un conflict din localitatea Budesti, judetul Calarasi, soldat.

Luare de ostatici intr-o cladire din SUA. Atacatorul este inarmat

Un barbat inarmat a luat mai multi ostatici, vineri dupa-amiaza, intr-o cladire a Three Gateway Center, din centrul orasului american Pittsburgh, anunta politia locala, citata de CNN. Deocamdata nu se stie.

Ursul care a atacat doi barbati intr-o padure din Arges a fost impuscat

UPDATE: Ursul care a atacat doi padurari in padurea din localitatea argeseana Corbeni a fost impuscat, a declarat prefectul judetului Arges, Cristian Soare, citat de Mediafax. Un padurar a fost.

Barbat ucis de urs intr-o localitate din Dambovita.

Un barbat a fost ucis de un urs, miercuri dimineata, in localitatea damboviteana Moroieni, la cateva zile dupa ce o persoana a murit, iar alte doua au fost ranite dupa ce au fost atacate de urs, in doua localitati invecinate, potrivit Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei si Jandarmeriei Dambovita, incidentul a avut loc in satul Muscel din localitatea Moroieni, la o distanta de aproximativ doi kilometri de zona in care sunt case. Victima este un barbat in varsta de 64 de ani. Barbatul .

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )