Libnet.ro
UNICEF

08:45

USB depune o cerere pentru renumararea voturilor in cinci-zece sectii din Sectorul 1

Hotnews Hotnews,
 USB depune o cerere pentru renumararea voturilor in cinci-zece sectii din Sectorul 1

Uniunea Salvati Bucurestiul depune la Biroul Electoral al Sectorului 1 o cerere de renumarare a buletinelor de vot in cinci-zece sectii, invocand discrepante statistice, a anuntat, luni seara, liderul USB, Nicusor Dan la B1 TV. Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria sectorului 1, Clotilde Armand, a castigat in sectiile de votare in care USB a avut observatori, dar a pierdut in celelalte, a precizat, luni, Nicusor Dan, intr-o postare pe facebook. continuă pe Hotnews

USB depune o cerere pentru renumararea voturilor in cinci-zece sectii din Sectorul 1. Unii dintre delegatii USB au plecat din sectii pentru concertul Maroon 5

Uniunea Salvati Bucurestiul depune la Biroul Electoral al Sectorului 1 o cerere de renumarare a buletinelor de vot in cinci-zece sectii, invocand discrepante statistice, a anuntat, luni seara, liderul USB, Nicusor Dan la B1 TV. Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria sectorului 1, Clotilde Armand, a castigat in sectiile de votare in care USB a avut observatori, dar a pierdut in celelalte, a precizat, luni, Nicusor Dan, intr-o postare pe facebook.

Nicusor Dan: USB a depus o cerere pentru renumararea voturilor in Sectorul 1 al Capitalei. Sunt discrepante la sectiile unde nu am avut delegati

Uniunea Salvati Bucurestiul a depus o cerere de renumarare a buletinelor de vot la cateva sectii din Sectorul 1 al Capitalei, citand discrepante statistice, conform declaratiile date luni seara de liderul formatiunii, Nicusor Dan, la B1 TV. Candidata USB pentru sectorul 1, Clotilde Armand, a pierdut alegerile de duminica in fata candidatului PSD-UNPR Dan Tudorache, desi conducea in exit-poluri si in primele rezultate provizorii.

ALEGERI LOCALE 2016: USB depune la Biroul Electoral o cerere de RENUMARARE a voturilor in Sectorul 1

Uniunea Salvati Bucurestiul depune la Biroul Electoral al Sectorului 1 o cerere de renumarare a buletinelor de vot in cinci - zece sectii, invocand discrepante statistice.

Votul s-a incheiat, incidentele continua. Ce s-a intamplat in toate sectiile de votare din Galati. Se cere renumararea voturilor

Alianta Liberalilor si Democratilor - filiala Galati a depus, luni, la Biroul Electoral Municipal BEM) Galati, o solicitare pentru renumararea tuturor voturilor din cele 176 de sectii.

ALEGERI LOCALE 2016. Scandal la Galati: PNL cere renumararea voturilor. Scor strans intre PSD si PNL

PNL Galati a cerut, luni, Biroului Electoral Municipal BEM) Galati o intampinare prin care cere renumararea tuturor voturilor pentru functia de primar al municipiului Galati si in special a celor nule.

Galati: PNL cere renumararea voturilor pentru functia de primar

In contextul in care Biroul Electoral Municipal din Galati nu a centralizat inca rezultatele tuturor voturilor din cauza neconcordantelor din procesele verbale, filiala din Galati a PNL, prin.

Rezultat istoric pentru Candidata Miscarii Cinci Stele (M5S) la alegerile municipale din Italia

Candidata Miscarii Cinci Stele M5S) din Italia, Virginia Raggi, a obtinut duminica un rezultat ''istoric '' clasandu-se pe primul loc la primul tur al alegerilor municipale la Roma, indica rezultate partiale difuzate luni, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )