Libnet.ro
UNICEF

23:15

Usitall se retrage din tara noastra, din cauza autoritatilor locale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Usitall se retrage din tara noastra, din cauza autoritatilor locale

Compania suedeza Usitall, care intentiona sa investeasca peste 200 de milioane euro in Romania in constructia unor centrale de productie a energiei termice din deseuri, a renuntat la aceste planuri, invocand dezinteresul autoritatilor locale. continuă pe Ziarul Bursa

Ontanu gazduieste o intalnire intre specialisti in domeniul medical din tara noastra si Germania

Primarul Neculai Ontanu va gazdui maine, ora 9:00, la sediul Primariei Sectorului 2, o intalnire intre specialisti in domeniul medical din tara noastra si Germania, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

TotalSoft a devenit prima companie din tara noastra certificata Microsoft Gold CRM

TotalSoft, producatorul roman de software parte a Global Finance, a devenit la inceputul lunii noiembrie primul partener Microsoft din tara noastra certificat Gold pe competenta CRM Customer Relationship Management), arata un comunicat de presa.

ANFP deruleaza un program privind consolidarea performantei Prefectilor si Subprefectilor din tara noastra

Agentia Nationala a Functionarilor Publici ANFP) si Ministerul Administratiei si Internelor prin Directia Generala pentru Relatiile cu Institutiile Prefectului DGRIP) deruleaza, in perioada februarie 2012 - februarie 2014, proiectul Consolidarea performantei Prefectilor si Subprefectilor din Romania in contextul integrarii in Uniunea Europeana si al descentralizarii administrative si financiare, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Business Report: Oil Terminal - adevarata tinta a rusilor in tara noastra; Unde se poate duce cursul euro dupa alegeri; Criza a facut hocus-pocus cu pretul locuintelor. Apartamentele s-au ieftinit cu 50%; Cand vom scapa de platile intarziate pe RCA

Lucrul de acasa Avantaje si dezavantaje. A lucra de acasa pare pentru multi dintre cei angajati o optiune practica si prin care se mai reduce din stresul. Draghi, BCE: Activitatea economica din zona euro va fi slaba si anul viitor. Activitatea economica din zona euro va fi slaba si anul viitor, insa in a doua parte.

SRI: Doi teroristi afiliati al-Qaeda au fost expulzati din Romania, sub acuzatia ca planuiau un atentat in perioada sarbatorilor de iarna

Doi teroristi afiliati al-Qaeda au fost expulzati din Romania sub acuzatia ca ar fi constituit puncte de sprijin sub coordonare externa in conditii de conspirativitate in vederea comiterii unui atentat terorist in tara noastra, a declarat, la Romania TV, purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava.

VIDEO SRI: Doi teroristi afiliati al-Qaeda au fost expulzati din Romania, sub acuzatia ca planuiau un atentat in perioada sarbatorilor de iarna

Doi teroristi afiliati al-Qaeda au fost expulzati din Romania sub acuzatia ca ar fi constituit puncte de sprijin sub coordonare externa in conditii de conspirativitate in vederea comiterii unui atentat terorist in tara noastra, a declarat, la Romania TV, purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava.

LLP Dynamics implineste 15 ani in tara noastra

LLP Dynamics Romania, una dintre cele mai importante companii de consultanta din Europa Centrala si de Est, a implinit anul acesta 15 ani de activitate pe piata locala, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

5700 de pachete de tigari, confiscate pe granita cu tara noastra

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Moravita, judetul Timis, au depistat un cetatean roman care intentiona sa introduca ilegal in tara peste 5700 pachete de tigari de contrabanda, arata un omunicat de presa remis redactiei.

Marian Iancu a cedat gratuit palmaresul, culorile si numele Poli Timisoara autoritatilor locale

Fostul patron de fotbal Politehnica Timisoara, Marian Iancu, si reprezentantii din Timis au ajuns, vineri, la un acord cu privire la clubul de fotbal. Astfel, Iancu va ceda, gratuit, palmaresul, culorile si.

USL imparte pliante in care se minte ca Mihai Razvan Ungureanu se retrage din campanie: Fostul premier a sesizat BEJ si Politia Arad

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a sesizat vineri BEJ Arad si Politia Locala, dupa ce mai multe persoane au impartit din partea USL mai multe pliante in care se anunta ca presedintele Fortei Civice se.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )