Libnet.ro
UNICEF

15:30

Vaccinul anti-Covid de la Pfizer ar putea primi aprobare in Marea Britanie saptamana aceasta - The Telegraph

Hotnews Hotnews,
 Vaccinul anti-Covid de la Pfizer ar putea primi aprobare in Marea Britanie saptamana aceasta - The Telegraph

Marea Britanie ar putea aproba vaccinul PfizerBioNTech saptamana aceasta, chiar inainte ca Statele Unite sa il autorizeze, scrie duminica site-ul The Telegraph, citat de Reuters. continuă pe Hotnews

BMW transfera productia motoarelor cu combustie din Germania in Marea Britanie si Austria

BMW va retehnologiza fabricile din Germania pentru fabricarea de automobile si componente electrice, productia de motoare cu combustie urmand sa fie transferata in Marea Britanie si Austria, in cadrul strategiei de trecere la automobilele cu emisii scazute, transmite Reuters.

Ungaria ar putea primi din China un milion de doze de vaccin impotriva coronavirusului

Ungaria ar putea primi din China pana la un milion de doze de vaccin impotriva coronavirusului, a declarat ieri ministrul ungar de externe, peter Szijjarto, dupa o convorbire telefonica cu omologul sau chinez, transmite Reuters.

Coronavirus: Spania va incepe vaccinarea in ianuarie Sanchez: Spania si Germania, primele doua state UE care au un plan complet de vaccinare

Spania va incepe un program de vaccinare la scara larga impotriva coronavirusului in ianuarie si se asteaza sa acopere o parte substantiala a populatiei in sase luni, a declarat duminica premierul Pedro Sanchez, relateaza Reuters. Vaccinul anti-Covid de la Pfizer ar putea primi aprobare in Marea Britanie saptamana aceasta - The TelegraphSUA spera sa inceapa vaccinarea inainte de jumatatea lunii decembrie.

N-ai uitat nimic, Boris? Guvernul Marii Britanii a lansat un clip de promovare a masurilor pentru mediu din care lipseste chiar Marea Britanie (VIDEO)

Amestec de indignare si hohote de ras in randul englezilor, dupa ce Guvernul Johnson a lansat un clip de promovare a planului sau in 10 pasi pentru o Mare Britanie mai verde, din care lipseste chiar Marea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )