Libnet.ro
UNICEF

14:00

Vaccinul impotriva COVID, produs de Pfizer, autorizat in SUA pentru utilizare de urgenta

Antena3 Antena3,
Vaccinul impotriva COVID, produs de Pfizer, autorizat in SUA pentru utilizare de urgenta

Utilizarea vaccinului COVID-19, produs de Pfizer, a fost autorizat de Agentia pentru Alimente si Medicamente din SUA, astfel ca primele vaccinari se vor face in cateva zile, transmite Reuters. continuă pe Antena3

Vaccinul anti-covid-19 Pfizer face victime in SUA. Cate persoane au murit deja

In timpul testarii vaccinului Pfizer, sase persoane au murit, conform agentiei SUA pentru medicamente. Astfel, documentele Food and Drg Adminsitration FDA), publicate pe data de 8 decembrie, indica sase decese in SUA, in timpul testului pentru vaccinul contra coronavirus, realizat de Pfizer si BioNTech. Vaccinul anti-covid-19 Pfizer face victime in SUA De mentionat este ca .

Statele Unite sa pregatesc sa aprobe vaccinul anti-COVID-19 al Pfizer si BioNTech pentru utilizarea de urgenta

O comisie consultativa importanta a Administratiei pentru Medicamente si Alimente FDA) din SUA a recomandat, joi, aprobarea vaccinului pentru Covid-19 al companiilor Pfizer si BioNTech, pentru folosirea in regim de urgenta la persoanele cu varste de peste 16 ani, aceasta fiind ultimul pas inainte ca FDA sa isi dea acordul final pentru distribuirea pe scara larga a primelor doze la nivel national, transmite CNBC.

Alexandru Rafila, despre vaccinul anti-COVID de la Pfizer: Din informatiile pe care le am, va fi autorizat pe 25 decembrie in Europa

Reprezentantul Romaniei la OMS, profesorul Alexandru Rafila sustine ca Agentia Europeana a Medicamentului ar urma sa aprobe, cel mai probabil vaccinul impotriva COVID-19 la data de 25 decembrie, in timp ce serul.

Marea Britanie. Persoanele cu antecedente si reactii alergice sunt sfatuite sa nu faca vaccinul anti-COVID realizat de Pfizer si BioNTech

In Marea britanie, autoritatile de reglementare a medicamentului au sfatuit persoanele care s-au confruntat, de-a lungul timpului, cu reactii alergice, sa nu faca vaccinul anti-COVID realizat de Pfizer si.

Hackerii au reusit sa acceseze documente referitoare la vaccinul impotriva covid-19 PfizerBioNTech in atacul cibernetic de la EMA

Documente referitoare la vaccinul impotriva covid-19 al aliantei PfizerBioNTech au fost piratate, potrivit laboratorului american, in atacul cibernetic de la Agentia Europeana a Medicamentului EMA), care a anuntat o ancheta, fara sa prezinte elemente despre data anchetei sau posibilii autori, relateaza Euronews.

Agentia medicamentului din SUA spune da vaccinului anti-COVID de la Pfizer. Cea europeana? Evaluarile sunt independente

Administratia pentru Alimente si Medicamente FDA) din SUA a anuntat ca nu exista probleme de siguranta cu vaccinul impotriva COVID-19 de la Pfizer-BioNTech si ca acesta este 95% eficient, potrivit BBC.

CORONAVIRUS |SUA ar putea autoriza in cateva zile vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de Pfizer si BioNTech. Vaccinarea ar putea incepe saptamana viitoare

O comisie de experti independenti a recomandat, joi, Administratiei pentru Medicamente si Alimente FDA) din Statele Unite ale Americii sa autorizeze vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de companiile Pfizer si.

Americanii vor primi luni primele vaccinuri impotriva Covid-19 (oficial)

Primele loturi cu vaccinuri PfizerBioNTech impotriva Covid-19, autorizate vineri in SUA, vor ajunge luni dimineata in centrele de vaccinare din tara pentru a incepe imediat sa fie administrate oamenilor, au anuntat sambata autoritatile americane, relateaza Agerpres citand AFP. Statele Unite au aprobat vaccinul anti-coronavirus al Pfizer. Administrarea acestuia va incepe zilele urmatoare.

Cine nu trebuie sa isi faca vaccinul anti-covid-19. Atentie la aceste probleme comune

In Marea Britanie a inceput campania de vaccinare anti-covid, folosindu-se de vaccinul celor de la Pfizer. Numai ca au inceput sa apara problemele la anumite categorii de persoane cu diferite afectiuni. Presa britanica a relatat despre aceste efecte secundare si nu suna bine deloc. Primele situatii grave, dupa vaccinare Campania de vaccinare anti-covid este in .

Cat costa pe dark net vaccinul anti-COVID-19. Preturile arata disperarea oamenilor

Mai multe companii farmaceutice au dezvoltat vaccinuri impotriva coronavirusului, iar Marea Britanie va deveni prima din lume unde acestea vor fi disponibile publicului. Deoarece vaccinurile vor fi distribuite exclusiv prin intermediul autoritatilor fiecarei tari, acestea nu se pot cumpara pentru a fi administrate independent inainte de termen. Cu toate acestea, se pare ca traficantii vand .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )