Libnet.ro
UNICEF

21:45

Valentino Rossi, prima victorie dupa aproape 1000 de zile

Online Sport Online Sport,
Valentino Rossi, prima victorie dupa aproape 1000 de zile

Mai precis 993 de zile trecusera de la ultimul succes obtinut de Valentino Rossi la clasa MotoGP a Motomondialului de Viteza. continuă pe Online Sport

Moto GP: Si-a revenit Doctorul. Valentino Rossi, primul succes dupa trei ani. Jorge Lorenzo s-a operat joi, iar azi a incheiat cursa din Olanda pe 5!

Italianul Valentino Rossi Yamaha) a castigat Marele Premiu al Olandei la MotoGP, primul sau succes in ultimii trei ani. Rossi i-a vansat sambata, pe circuitul TT de la Assen pe spaniolul Marc Marquez Honda) si pe britanicul Cal Crutchlow Yamaha).

MotoGP: Valentino Rossi a castigat Marele Premiu al Olandei

Italianul Valentino Rossi Yamaha) a castigat Marele Premiu al Olandei la motociclism viteza, clasa MotoGP, a 7-a etapa a Campionatului Mondial de specialitate, fiind cronometrat sambata pe circuitul TT din Assen, dupa 26 de tururi, in 41 min. 25 sec. 202/1000, scrie Agerpres.

Pentru prima oara dupa mai mult de un secol, SUA nu vor avea niciun reprezentant in turul trei la Wimbledon

Pentru prima oara dupa 101 ani, Statele Unite nu vor avea niciun reprezentant in turul trei al turneului masculin de simplu de la Wimbledon. Ultimul jucator american ramas in competitie, Bobby Reynolds, nu a rezist.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )