Libnet.ro
UNICEF

12:45

MotoGP: Valentino Rossi a castigat Marele Premiu al Olandei

Hotnews Hotnews,
 MotoGP: Valentino Rossi a castigat Marele Premiu al Olandei

Italianul Valentino Rossi Yamaha) a castigat Marele Premiu al Olandei la motociclism viteza, clasa MotoGP, a 7-a etapa a Campionatului Mondial de specialitate, fiind cronometrat sambata pe circuitul TT din Assen, dupa 26 de tururi, in 41 min. 25 sec. 202/1000, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Moto GP: Si-a revenit Doctorul. Valentino Rossi, primul succes dupa trei ani. Jorge Lorenzo s-a operat joi, iar azi a incheiat cursa din Olanda pe 5!

Italianul Valentino Rossi Yamaha) a castigat Marele Premiu al Olandei la MotoGP, primul sau succes in ultimii trei ani. Rossi i-a vansat sambata, pe circuitul TT de la Assen pe spaniolul Marc Marquez Honda) si pe britanicul Cal Crutchlow Yamaha).

Valentino Rossi, prima victorie dupa aproape 1000 de zile

Mai precis 993 de zile trecusera de la ultimul succes obtinut de Valentino Rossi la clasa MotoGP a Motomondialului de Viteza.

Marele Premiu al Marii Britanii: Lewis Hamilton, in pole position

Pilotul britanic Lewis Hamilton Mercedes) va porni din pole position, duminica, in Marele Premiu al Marii Britanii, a opta etapa a Campionatului Mondial de Formula 1.

Hamilton, pole position in Marele Premiu al Marii Britanii. Suprizele di Resta si Ricciardo

Pilotul Lewis Hamilton Mercedes) va porni duminica de pe primul loc al grilei de start in Marele Premiu al Marii Britanii, a opta etapa a Campionatului Mondial de Formula 1.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )