Libnet.ro
UNICEF

10:31

Dr. Valeriu Gheorghita: Cetatenii se vor vaccina cu programare si vor fi supravegheati o perioada indelungata

Antena3 Antena3,
Dr. Valeriu Gheorghita: Cetatenii se vor vaccina cu programare si vor fi supravegheati o perioada indelungata

Medicul infectionist Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID, a explicat, duminica, la Antena 3, cum se va desfasura vaccinarea populatiei in Romania, in functie de grupele de prioritati. Gheorghita si-a reiterat estimarea conform careia primele doze de vaccin vor ajunge in tara noastra la sfarsitul lunii viitoare. continuă pe Antena3

Medicul Valeriu Gheorghita, despre rata de acceptare a vaccinului anti-coronavirus: Reticenta este cumva legitima

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, Valeriu Gheorghita, a declarat vineri ca, in prezent, rata de acceptare a unui vaccin in randul medicilor romani este estimata la aproape 70%.

Medicii au primit asigurari de la Valeriu Gheorghita ca intreg personalul medical este luat in calcul pentru vaccinarea impotriva COVID-19. Vaccinarea personalului medical ar urma sa inceapa la mijlocul lunii ianuarie

Asociatia Profesionala a Medicilor de Ambulator, care reprezinta medicii din ambulatoriul de specialitate din intreaga tara, a primit asigurari de la coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, ca tot personalul medical, indiferent de forma de organizare spital,cabinete medicale individuale,etc), specialitate sau profesie medic, asistent, infirmier, etc) este luat in considerare pentru procesul de vaccinare impotriva COVID-19. Precizarile vin dupa ce o parte dintre DSP-uri au esuat in a cere acordul pentru vaccinare de la personalul medical in judete intregi. Campania de vaccinare a personalului medical ar urma sa inceapa la mijlocul lunii ianuarie.

E oficial: 30% dintre medicii din spitale nu vor sa se vaccineze, deocamdata, impotriva COVID-19

Medicul infectionist Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, a dezvaluit, duminica, la Antena 3, care este situatia acceptarii noilor vaccinuri in randul cadrelor medicale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )