Libnet.ro
UNICEF

17:45

Valeriu Gheorghita, despre dezinformarea vaccinarii anti-Covid: Este o realitate cu care nu doar Romania se confrunta. La o dezinformare nu poti raspunde altfel decat printr-o informare corecta, stiintifica si sustinuta (VIDEO)

B1 B1,
Valeriu Gheorghita, despre dezinformarea vaccinarii anti-Covid: Este o realitate cu care nu doar Romania se confrunta. La o dezinformare nu poti raspunde altfel decat printr-o informare corecta, stiintifica si sustinuta (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, avorbit miercuri, pentru B1 TV,despre campania de informare in privinta vaccinarii anti-Covid-19. Este o realitate cu. continuă pe B1

Valeriu Gheorghita, despre dezinformarea vaccinarii anti-Covid: Este o realitate cu care nu doar Romania se confrunta

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, avorbit miercuri, pentru B1 TV,despre campania de informare in privinta vaccinarii anti-Covid-19. Este o realitate cu.

Medicul Valeriu Gheorghita: Daca ne vaccinam anti-COVID, nu ne imbolnavim intr-un procent de peste 95%, adica nu facem nicio manifestare clinica a bolii. Nu se stie in ce masura vaccinul previne infectia asimptomatica (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-coronavirus a explicat miercuri seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca vaccinul.

Valeriu Gheorghita: Se intentioneaza ca pe 27 decembrie sa inceapa activitatea de vaccinare anti-COVID-19 in februarie vorbim de aproape un milion de doze

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca la finele lunii acesteia Romania va primi o transa simbolica de 10. 000 de doze, care vor ajunge.

Valeriu Gheorghita: Vaccinul anti-COVID ar putea ajunge in Romania intre Craciun si Anul Nou. Cate doze vor fi disponibile

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti COVID-19, Valeriu Gheorghita, a declarat, la Digi 24, ca primele doze de vaccin impotriva COVID-19 ar putea saajungain Romania intre Craciun si Anul.

Valeriu Gheorghita: Vaccinul anti-COVID-19 ar putea ajunge in Romania intre Craciun si Anul Nou. Cand va incepe vaccinarea

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare,Valeriu Gheorghita, a declarat ca primele vaccinuri impotriva COVID-19 ar putea fi administrate in Romania chiar anul acesta, intre Craciun si Anul Nou.

Valeriu Gheorghita: Ne dorim sa fie un sistem accesibil tuturor. Va fi o comisie de receptie, prin care aceste vaccinuri intra in tara

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti COVID-19, Valeriu Gheorghita, a precizatca nu vor exista liste de asteptare cand va incepe campania de vaccinare anti-Covidpentru ca programarile se vor face.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )